Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Pappardelle s hovězím ragú

4 porce
do 1,5 hodiny
Pappardelle s hovězím ragú
Pappardelle s hovězím ragú Autor: profimedia.cz
Těstoviny jsou nejlepší, když je ještě přímo v hrnci nebo na pánvi promícháte s ostatními ingrediencemi. Vše se krásně propojí a teprve pak dostane jídlo ten správný šmrnc.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Na pesto:

Pappardelle:

Reklama

Postup

  1. Ragú: Na velké pánvi rozehřejte olej a opékejte mleté maso, až bude hnědé. Přidejte mrkev a celer nakrájené na větší kolečka, cibuli a česnek a opékejte asi 8 minut. Přidejte rozmarýn, tymián, bobkové listy, víno a rajčatovou pastu nebo protlak a vařte asi 45 minut, dokud směs nezhoustne. Dejte stranou.
  2. Pesto: V mixéru rozemelte dýňová semena a česnek. Přidejte petrželku, šalvěj a olej a vše smíchejte do husté pasty. Dejte stranou.
  3. Těstoviny uvařte ve slané vařící vodě podle návodu a nechte okapat.
  4. Podávejte pappardelle přelité ragú, pestem a parmazánem.
Reklama

Pappardelle s hovězím ragú Foto:

Pappardelle s hovězím ragú, foto: Profimedia.cz

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama