Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prostřeno! Soutěžící
Soutěžící

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Ivanka Devátá

Ivanka Devátá patří mezi znamenité kuchařky.

Ivanka Devátá patří mezi znamenité kuchařky. Zdroj: FTV Prima

  • Zavřít
Ivanka Devátá patří mezi znamenité kuchařky.

Ivanka Devátá patří mezi znamenité kuchařky. Zdroj: FTV Prima

Herečka a spisovatelka, která patří k nejprodávanějším českým autorkám. Nepoužívá počítač, píše rukou nebo na stroji.

Seznam.cz banner

Vydala už celkem jedenáct knih, brzy jí vyjde další. Hrála v Realistickém divadle, před důchodem začala psát, ale velkou hereckou příležitost jí znovu poskytla Televize Prima a seriál VKV, kde brilantně ztvárnila docentku Boženu Wagnerovou. Byla vdaná za herce Miloše Hlavicu a dvakrát se vdala za Josefa Vinkláře. Po rozvodu žije v malém útulném pražském bytě. Sama říká, že moc prostoru pro svůj život nepotřebuje.

Charakter:

Extrovertní, hovorná, vitální, zábavná, umí si udělat legraci i sama ze sebe.

Vztah k vaření:

Velmi kladný, je zvyklá vařit pro rodinu, je zručná a pracovitá, fanatičkou plotny však není. Když se ale sejde rodina, ráda uvaří i čtyři jídla naráz.

Chutě:

Nevyhledává exotické lahůdky, má ráda klasické a dobře připravené jídlo.

Nesnáší:

Podezřelé věci, které nezná. Červy, larvy, brouky zejména.

Očekávání:

Je pro každou „špatnost“.

Rozhovor s Ivankou Devátou

Herečka a spisovatelka Ivanka Devátá patří k oblíbeným českým autorkám. Vydala řadu knih a brzy jí vyjde další. Občas o sobě mluví s černým humorem. Byla třikrát vdaná, z toho dvakrát za herce Josefa Vinkláře. V televizním seriálu VKV ztvárnila roli docentky Wagnerové. Ivanky je všude plno, postava Boženky byla blízká jejímu naturelu, diváci ji milovali. Hosty pozvala na tradiční večeři do svého malého, ale útulného a vzorně uklizeného pražského bytu v blízkosti Flóry. „Devítka“ o sobě říká, že v údržbě domácnosti je tak trochu Švýcarka.

Máte ráda návštěvy?

Když je to zvaná návštěva, tak ano. Na moje narozeniny přijedou děvčata z Brna, se kterými jsem chodila do školy od první obecné. Na to se vždycky těším. Je to velmi milá návštěva.

A sama chodíte na návštěvy ráda? Jaká role je vám milejší – hostitelka, nebo host?

Sama na návštěvy chodím minimálně, občas na skleničku a nějaké to zobnutí, ale v podstatě jsem vzácný host. Rodinu mám ráda, když přijde na návštěvu, ale tak mě zlobili tím, že chodili o hodinu později, že jsem je přestala zvát. A to jsem byla dlouho trpělivá…

Pro kuchařku je nepříjemné, když suší oběd v troubě, že?

No právě! Jednou dvakrát se to se může stát… Ale pokaždé? Tuhle jsem vařila pro syna, který mi pak zavolal, že je indisponován. Já vyvářela, pekla, to se mě tedy těžce dotklo.

Máte i tak nějaký osvědčený recept, který pro hosty ráda chystáte?

Já jich mám víc, ale musím myslet také na praktické věci, jako je třeba nádobí. Žiji sama v malém bytě, a proto si peču v remosce. Velké hrnce jsem zrušila. Tak jsem to udělala mazaně – rozhodla jsem se pro telecí s mandlovou nádivkou, které jsem si mohla upéct předem.

A co studené pohoštění? Dělala jste muchomůrky z plněných vajíček. Máte ráda uzený jazyk, který se u Merunků chystá?

Jazyk miluji ve všech podobách! Mám ho ráda se sójovou omáčkou na čínský způsob. Běžně ale předkrmy vůbec nedělám. Ani polévky. Spíš hlavní jídlo a pak něco k tomu. Salát, dezert. Mám seznam oblíbených jídel – třeba hovězí na česneku. A vnuk si myslí, že nejlepší na světě jsou moje palačinky se špenátem.

Když vaříte pro návštěvu nebo nyní pro pořad Prostřeno!, zmocňuje se vás ještě tréma ctižádostivé hospodyně?

Trému nemám, jsem přece jen za ta léta zkušená a otrlá hostitelka. Kromě vánočního cukroví už nic nevážím, mám to v ruce. Jediné, z čeho mívám obavy, je maso. Někdy vypadá skvěle a je jako houžev. Nebo je světlé a působí nedodělaně, ale ve výsledku je měkké, i když si myslíte opak.

Vaříte ještě podle kuchařek?

Většinou ne, ale rybí polévku, kterou vařím jednou ročně, tak tu si v hlavě osvěžím, protože je pak hrozně dobrá. Já už se ani nové věci učit nechci. Pár znamenitých receptů na čínu si také přečtu, než se do toho znovu pustím. Rejstřík mám poměrně široký, ovšem chuti ustálené. Nejraději mám stejně českou klasiku. Ale jím taky ráda ryby, třeba pstruha.

Když jste ve společnosti, jste spíš posluchačka, nebo bavička?

Já se musím krotit, abych někoho vůbec pustila ke slovu.

Jakou zábavu jste si pro hosty připravila?

Seznámila jsem je s rodinnou historií, ukázala jsem jim fotky mé úžasné maminky, jak v osmdesáti cvičí jógu. A ukázala jim, jaká jsem byla fešanda, když jsem ještě byla nevinná a mladá. A nejlépe jsme si popovídali mimo natáčení.

Máte tip na výherce? Čeká vás poslední večeře, u koho vám zatím nejvíc chutnalo?

Těžko říct, všichni se snažili. U každého něco. První byl v nevýhodě, nikdo se nechce vydat hned první večer z bodů. Ještě jsem neochutnala ten jazyk, který bude určitě výborný. Yemi byl vynikající hostitel a ani já nejsem bez šance. Palačinky byly sice trochu gumové, ale maso všem chutnalo.

Co děláte teď, když seriál VKV na Primě skončil?

Vyjde mi nová knížka o ženách v různých životních situacích, v různém citovém rozpoložení. Právě řešíme, zda jí zůstane pracovní název, nebo vymyslím nový.

Na co byste dala výhru?

Na Fond ohrožených dětí, to je pro mě sympatická organizace.

Soutěžní menu:

Prostřeno: Palačinky Prostřeno!

Prostřeno: Palačinky

94
Prostřeno: Telecí pečeně s mandlovou nádivkou Prostřeno!

Prostřeno: Telecí pečeně s mandlovou nádivkou

36
Prostřeno: Plněná vejce se sardelovou pastou Prostřeno!

Prostřeno: Plněná vejce se sardelovou pastou

61

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek

Návrhy pro vás

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák Předkrmy a chuťovky

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem Předkrmy a chuťovky
6

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku Sladké

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku Maso

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Šťavnatý burger s trhaným hovězím masem – hit každé domácí grilovačky krok za krokem Hlavní jídla
6

Šťavnatý burger s trhaným hovězím masem – hit každé domácí grilovačky krok za krokem

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo Maso

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo


Přečtěte si také

Sladké
Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Prostřeno!
Prostřeno: Palačinkové závitky s lososem a zakysanou smetanou

Prostřeno: Palačinkové závitky s lososem a zakysanou smetanou

Prostřeno!
Prostřeno: Lasagne Eleny Šarifové

Prostřeno: Lasagne Eleny Šarifové

Prostřeno!
Prostřeno: Malinový cheesecake Eleny Šarifové

Prostřeno: Malinový cheesecake Eleny Šarifové

Prostřeno!
Prostřeno: Boršč podle Eleny ze Sibiře

Prostřeno: Boršč podle Eleny ze Sibiře

Předkrmy a chuťovky
Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Soutěžící
Elena Šarifová nejí tlusté a vepřové maso

Elena Šarifová nejí tlusté a vepřové maso

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Hlavní jídla
Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina Těstoviny

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina

Sladké
Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku Sladké

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku

Lehká tvarohová bábovka s jahodami – vláčná a zdravější verze oblíbené klasiky Sladké

Lehká tvarohová bábovka s jahodami – vláčná a zdravější verze oblíbené klasiky

Maso
Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo Maso

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo

Těhotnej kuchař: Kuřecí prsa s omáčkou z gorgonzoly se sušenými rajčaty Maso

Těhotnej kuchař: Kuřecí prsa s omáčkou z gorgonzoly se sušenými rajčaty

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí Zelenina

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Nápoje
Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou Nápoje

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou

Ryby a mořské plody
Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré Hlavní jídla
5

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré

Polévky
Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce Polévky

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin Polévky

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin

Předkrmy a chuťovky
Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem Předkrmy a chuťovky
6

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Smažené sýrové krokety se šunkou: Křupavá chuťovka, která zmizí ze stolu během pár minut Recepty

Smažené sýrové krokety se šunkou: Křupavá chuťovka, která zmizí ze stolu během pár minut

Vegetariánské
Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka Vegetariánské

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka

Sladké
Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert Sladké

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem Saláty

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Těhotnej kuchař: Rajčatový salát s majonézou, cibulí a vejci Saláty

Těhotnej kuchař: Rajčatový salát s majonézou, cibulí a vejci

Přílohy
Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku Maso

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku

prima-cnn-news

Hraní si na Havla je směšné, kritizoval Zaorálek prezidenta. Meleme kávu, vysmál se mu Kolář Fico zůstal na přehlídce v Moskvě zastrčený. Demonstrace síly se nekonala, popsal Just Ukrajina může čelit velkému vzdušnému útoku, varovaly Spojené státy. Putinovo příměří končí

prima-zeny

Panáka slivovice si dají v nebi. Přítel popsal poslední setkání Karla Heřmánka a Jiřího Bartošky Starostlivá máma Eva Perkausová řeší potravinové alergie synů. Manžel musí jíst mdlá jídla Ve věku 78 let zemřel herec a prezident KVIFF Jiří Bartoška

prima-zoom

V kolika letech se v Česku umírá? Prezident Pavel srovnal dnešní Rusko s nacistickým Německem. Záhy přišla reakce od velvyslanectví Galerie: Velkolepá vojenská přehlídka v Moskvě uctila památku 27 milionů mrtvých

prima-fresh

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

prima-cool

Nejprodávanější české hry Kdo Česko dovede ke zlatu? Představujeme tři největší borce z českého hokejového týmu 7 nejlepších vtipů ze Žhavých výstřelů aneb... „Hele, jelen.“

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Bohém Pastrňák, magistr Vejmelka a dědek Červenka! Tato trojka potáhne repre ke zlatu Nahota pod peřinou: Spěte bez pyžama, říká lékař. Tělo, mozek i vztah vám poděkují

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Den matek: Květomluva je originální způsob, jak své mamince poděkovat beze slov Chcete mít dobrá a krásná rajčata? Jedlá soda vám pomůže! Drahá vejce vyvolala zájem o chov slepic: Můžete je mít i v paneláku! Známe pravidla

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.