Daniel Hanka miluje celodenní grilování

Prostřeno! S29 (34)

Daniel (33) vystudoval Střední hotelovou školu a poté pokračoval na Vyšší odborné škole cestovního ruchu.

Pracoval jako vykladač kamionu, číšník a barman. Nyní je profesionálním lyžařem, věnuje se i foto- a videoprodukci. Má přítelkyni a společně chovají anglického buldoka. Chladnou část roku tráví na horách po celém světě. V létě je většinou v České republice a připravuje se na další sezónu – na bruslích, na wakeu nebo v Lokálu u piva. Tuto nabídku přijal, protože mu to přišlo jako super nápad. Během zábavy přijde ke slovu kytara. Tahle jídla má rád. Jsou efektivní a jednoduchá. A taky je zvolil proto, že hodně rád griluje. Což v zimě, v pražském bytě, moc nejde. Takže vzal takový hezký BBQ den na zahradě u grilu a zmáčkl ho do jednoho menu v Praze v bytě.

Čtěte více: Připravujeme Prostřeno! z jižní Moravy. Soutěžící usmaží pochoutku ze Španělska

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Rád hraje na kytaru, lyžuje, bruslí a jezdí na wakeboardu. Má rád Wildcat a stará auta.

Charakter: Sám o sobě tvrdí, že je decentní lidská bytost, občas i trochu punk. Prý je také vtipný.

Proč se přihlásil: Tuto nabídku přijal, protože mu to přišlo jako super nápad.

Co od soutěže očekává: Těší se na humornou zkušenost a nové konexe.

Co by udělal s výhrou: Zatím nepřemýšlel, jak by s případnou výhrou naložil.

Vztah k vaření: K vaření má kladný vztah a baví ho to.

Zajímavá historka z vaření: Jednou se chtěl zabít, když viděl, jak někdo láme špagety a dává je do neosolené vody.

Co nejraději vaří: Rád připravuje celodenní grilování. V běžných dnech vaří praktickou jednoduchou kuchyni – většinou „co dům dal“

Co jí: Má rád lehká jídla spíš na zdravější části spektra.

Co nejí, co by nikdy neochutnal: Nejí lékořici, koprovku, sladká jídla, houby, vnitřnosti a exotická divnojídla z fear factoru.

Nejoblíbenější jídlo: Nejraději má ramen a sushi.

Alergie: Žádnou alergii na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší: Při stolování mu vadí málo světla.

Motto: V životě se řídí mottem: „Ski od Die.“

Soutěžní menu:

Exkluzivně pro vás: Přehrajte si první díl soutěžní show Česko na grilu na prima+

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty