Suroviny
- pekárna 1 kus
Postup přípravy
Vykostíme kuřata a maso dáme do mísy
Nalijeme na ně protlak a olej, aby maso nasáklo a nevyschlo
Do mísy přisypeme grilovací koření (dle chuti a barvy), přidáme česnek a med
Necháme naložené přes noc
Na závěr dáme na rozpálený gril a grilujeme z obou stran asi pět minut
Předkrm
Kuřecí biftek, domácí chléb
Ingredience:
- Kuřecí biftek:
- 2 kuřata
- 3 malé rajské protlaky
- 1 hrníček oleje
- 1 grilovací koření
- 1 palička česneku
- 1 lžíce medu
Domácí chléb:
- 350 g hladké mouky
- 200 g chlebové žitné mouky
- 2 lžičky soli
- 1 lžička cukru
- 200 ml vody
- 200 ml mléka
- 2 lžíce octa
- 3–4 lžíce oleje
- 2 lžičky drceného kmínu
- 1 lžička celého kmínu
- 2 lžičky sušeného droždí
- domácí pekárna – program 2