Prostřeno: Salát z grilované hlívy

Smrt na koberci

Moje hodnocení
69x

Zní to sice strašně zdravě, ale je to zároveň i strašně chutné!

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Šalotku nakrájejte na tenká kolečka a promíchejte s bylinkami, octem, solí a pepřem. Pak zašlehejte olej.
  2. Hlívu natrhejte na plátky, potřete olejem a s krevetami opečte na pánvi. Osolte, opepřete. Lusky hrášku očistěte, nakrájejte na kousky a opečte s posekaným česnekem na oleji. Nakonec přihoďte výhonky, které jenom prohřejte. Vše smíchejte v misce a zalijte zálivkou. Podávejte s bílými tousty.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící


Přečtěte si také

Recepty