Postup přípravy
1
Žloutky oddělíme od bílků a vyšleháme je s cukrem
Po malých dávkách přidáváme mouku a kypřící prášek
Z bílků ušleháme sníh a postupně zašleháme do žloutků s cukrem a moukou, nakonec zašleháme máslo
Těsto nalijeme na plech s pečícím papírem
Pečeme na 180 stupňů asi 30-40 minut
2
Na krém uvaříme hustý pudink s vanilkovým cukrem
Vyšleháme máslo s cukrem a žloutkem
Vychladlý pudink a máslo ušleháme dohromady a dáme do lednice
Aby se těsto nelámalo, zabalíme je do vlhké utěrky asi na 10 minut
3
Rozbalíme, promažeme marmeládou a krémem, znovu zabalíme do rolády
Celou roládu pomažeme na povrchu krémem a obalíme v kokosu
Poklademe čerstvými jahodami a dáme zase do chladna