Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Hrdina kuchyně: Vejce – zde najdete recepty z 3. dílu

Hrdina kuchyně: Vejce

Hrdina kuchyně: Vejce

  • Zavřít
Hrdina kuchyně: Vejce

Hrdina kuchyně: Vejce

Vejce patří mezi potraviny, které nechybí snad v žádné lednici. Jsou totiž skvělé jako samostatné jídlo, ale i nezbytné třeba při pečení sladkých i slaných dobrot. Nechte se zlákat recepty, které připravil kuchař Martin Škoda s Maruškou Doležalovou v pořadu Hrdina kuchyně.

Seznam.cz banner

Vejce je geniální produkt přírody, v mnoha ohledech nenahraditelná potravina, symbol nejen křesťanský a současně filozofický problém. Když se Kryštof Kolumbus vrátil z Ameriky zpět do Španělska, dočkal se vedle ovací i závistivých reakcí. Že prý na tom nic není „plout pořád na západ a narazit na nový kontinent“. Kolumbus prý odvětil, že na tom skutečně nic není, problém je jen v tom, že ne každý ví, jak na to. Svou převahu se rozhodl demonstrovat na vejci, vyzval pochybovače, aby ho postavili na špičku. Poté, co pokusy všech přítomných selhaly, vzal vejce do ruky, jemně naťukl jeho špičku a postavil ho na ni. Opět se dočkal pokřiků, že to přece nic není, že takhle by to dokázal každý. „Tak proč jste to neudělali?“ zeptal se Kolumbus. Vejce tu dobře posloužilo k demonstraci jedinečnosti a vítězství osvíceného ducha nad omezeností. Vejce symbolizuje původní chaos, z nějž vznikl svět, je to zárodek života, je v něm obsaženo zrození, ale i zmrtvýchvstání a nesmrtelnost, život uzavřený v pevné, ale velmi křehké schránce. Neexistuje na světě potravina, jež by nesla více symbolických výkladů.

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Vyzkoušejte zajímavé recepty z vajec, které připravili Martin Škoda a Maruška Doležalová v pořadu Hrdina kuchyně:

Pavlova s amaretto krémem

Nadýchaný sněhový dort z bílků je doma v Austrálii, ale cestu na druhý konec světa si už dávno našel. Příprava navíc není vůbec složitá a výsledek je velmi efektní. Dozdobit ho můžete jakýmkoli ovocem – v původním receptu hraje prim kiwi, ale Pavlova chutná skvěle i s malinami nebo ostružinami.

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 1,5 HODINY

Na korpus:

• 4 bílky

• 220 g moučkového cukru

• 2 lžíce kukuřičného škrobu

• 2 lžičky vinného octa

Na krém:

• 4 žloutky

• 6 lžic cukru

• 4 lžíce kukuřičného škrobu

• 200 ml mléka

• 200 ml smetany

• 4 lžíce amaretta

• 200 ml šlehačky

+

• Jahody a pistácie na ozdobení

1. Z bílků ušlehejte tuhý sníh, poté do něj za stálého šlehání postupně přidávejte cukr. Nakonec do hmoty zašlehejte škrob a vinný ocet.

2. Papír na pečení přilepte na plech pomocí malého množství sněhové hmoty, na papír obkreslete podle menšího talíře kruh. Do něj navršte ušlehanou hmotu, měla by být asi 4–6 centimetrů vysoká.

Troubu předehřejte na 150 °C, jakmile do ní vložíte Pavlovu, stáhněte teplotu na 120 °C a pečte 80 minut. Během pečení troubu neotvírejte, dezert by splaskl.

3. Mezitím připravte krém. Žloutky, cukr, mléko, smetanu, škrob a amaretto dejte do kastrolu, důkladně promíchejte a vařte za stálého míchání do zhoustnutí.

4. Ve chvíli, kdy vznikne hustý krém pudinkové konzistence, sundejte kastrol z plotny a na celý povrch krému přitiskněte potravinářskou fólii, díky tomu nevznikne škraloup. Krém nechte vychladnout. Do studeného krému postupně vmíchejte ušlehanou šlehačku tak, aby vznikla nadýchaná hmota.

5. Hotovou Pavlovu nechte postupně chladnout v otevřené troubě. Na vychladlý dezert navršte krém a ozdobte ho jahodami a nasekanými pistáciemi.

Bramborový salát s fazolovými lusky, čekankou a opečenou slaninou

Ideální podzimní salát, který směle můžete servírovat jako hlavní jídlo – obsahuje totiž spoustu sacharidů i bílkovin a díky tomu krásně zasytí. A zaručeně si na něm pochutnáte!

5 PORCÍ / PŘÍPRAVA: DO 30 MINUT

Na salát:

• 5 vajec

• 1 kg malých salátových brambor

• 3 až 4 hrsti fazolkových lusků

• 200 g kvalitní slaniny

• 1 velká cibule

• 3 lžíce bílého vinného octa

• 2 až 3 lžíce másla

• 1 lžíce rostlinného oleje

• sůl a černý pepř

Na servírování:

• 2 čekankové puky

• 2 až 3 hrsti polníčku

• 100 g slaniny

• 1 lžíce tekutého medu

• 3 lžíce rostlinného oleje

• 1 lžička dijonské hořčice

• 1 lžíce vinného octa nebo citronové šťávy

1. Vejce uvařte natvrdo, vychlaďte a oloupejte. Brambory uvařte v osolené vodě. Jakmile budou téměř hotové, podle velikosti to zabere 10 až 15 minut, vodu slijte a nechte je pod pokličkou dojít. Oloupejte je hned, jak to půjde. Lusky vhoďte do vroucí vody, 30 sekund je povařte a rychle zase zchlaďte ve studené vodě. Zůstanou krásně zelené.

2. Na pánvi rozehřejte máslo a olej, přihoďte na kostičky nakrájenou slaninu a při střední teplotě ji opečte do nazlátlé barvy – zabere vám to asi 2 minuty. Přidejte jemně nasekanou cibuli a nechte ji zesklovatět další 3 minuty. Přilijte ocet a počkejte, až se zčásti odpaří. Díky octu se uvolní přípečky ze dna pánve. Přidejte brambory, větší překrájejte, menší nechte vcelku. Vše dobře osolte, opepřete a prohřejte. Nakonec do pánve přidejte uvařené fazolky, opatrně vše promíchejte a dochuťte solí a pepřem nebo octem.

3. Z čekanky odkrojte spodní část, listy naskládejte na podnos a přidejte také polníček. Ve středu talíře nechte volné místo, do kterého teď přistane teplá směs z pánve.

4. Z medu, oleje, hořčice a octa vymíchejte dresink a zalijte jím celý salát. Osolte ho a opepřete. Salát dozdobte překrájenými vejci a dokřupava opečenými kousky slaniny.

Míchaná vejce s cherry rajčaty

Míchaná vajíčka patří mezi nejoblíbenější slané snídaně. Je to skvělý zdroj bílkovin a s opečeným toustem a restovanými rajčátky tvoří komplexní jídlo, které vás zasytí až do oběda.

1 PORCE / PŘÍPRAVA: DO 15 MINUT

Na vejce:

• 3 vejce

• mořská sůl

• hrst nasekané čerstvé pažitky

• 1/2 lžíce zakysané smetany

• 1 lžíce másla

Na rajčata:

• hrst cherry rajčat

• 1 lžíce olivového oleje nebo másla

• sůl

+

• 2 plátky toustového chleba

1. Na pánvi rozehřejte máslo. Poté vklepněte vajíčka. Smažte je při střední teplotě za stálého míchání. Postupně začnou vajíčka tuhnout, v té chvíli je třeba odstavit pánev z plotny a chvíli míchat mimo. Pak pánev vraťte na sporák a po chvíli zase odstavte. Tenhle proces opakujte asi třikrát. Až bude konzistence vajec dostatečně jemná, přidejte smetanu a pažitku. Vše znovu zamíchejte.

2. Rajčata dejte na pánev spolu s olejem nebo máslem a při střední teplotě je chvíli prohřejte (asi 2 minuty). Dochuťte solí a podávejte s vejci a opečeným toustovým chlebem.

Nebeské vejce

Vejce se dají připravit na stovky způsobů, ale ruku na srdce, nejčastěji si děláme míchaná, sázená a naměkko. A přitom stačí jen drobné vylepšení a k snídani můžete mít efektní a nadýchaná vejce na obláčku!

1 PORCE / PŘÍPRAVA: DO 15 MINUT

• 1 vejce

• špetka soli

• 1 lžíce strouhaného parmazánu

• pepř

• 1 lžička oleje

• tousty a salátové listy k podávání

1. Rozklepněte vejce a oddělte žloutek od bílku. Bílek našlehejte se špetkou soli do tuhého sněhu. Na plech vymazaný trochou oleje naneste hromádku sněhu, uprostřed udělejte lžící důlek, posypte polovinou parmazánu a dejte zapéct do trouby na 180 °C. Vejce si tam pobude asi 3 minuty, sníh by měl lehce ztuhnout. Poté dejte do důlku žloutek a plech vraťte do trouby na další 2 minuty. Žloutek by měl zůstat tekutý a parmazán by měl jen lehce zezlátnout.

2. Vejce dochuťte pepřem a solí a podávejte s opečenými tousty a salátovými listy.

Připravila: Klára Michalová; foto: Darina Křivánková

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Losos – zde najdete recepty z 2. dílu

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hrdina kuchyně: Krůta – zde najdete recepty z 1. dílu

Uložit

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky vejce Hrdina kuchyně cukr sůl recept škola vaření ocet máslo slanina smetana žloutek bílek Marie Doležalová vejce recepty z vajec Martin Škoda

Návrhy pro vás

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě Sladké

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Loštická česnečka s tvarůžky – tradiční vyprošťovací polévka z Olomouckého kraje Polévky

Loštická česnečka s tvarůžky – tradiční vyprošťovací polévka z Olomouckého kraje

Vepřový řízek z panenky v bramborákovém těstíčku s křenem – česká klasika v netradičním kabátku Maso

Vepřový řízek z panenky v bramborákovém těstíčku s křenem – česká klasika v netradičním kabátku

Cheesecake s karamelkami à la toffifee – známý zákusek ozvláštněný sladkými bonbony Sladké

Cheesecake s karamelkami à la toffifee – známý zákusek ozvláštněný sladkými bonbony

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí Zelenina

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm Maso

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm


Přečtěte si také

Sladké
Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě

Maso
Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Novinky
Mixér: podzimní a polední menu, nová prodejna, věnečky nebo šperky podle sektů

Mixér: podzimní a polední menu, nová prodejna, věnečky nebo šperky podle sektů

Polévky
Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Polévky
Loštická česnečka s tvarůžky – tradiční vyprošťovací polévka z Olomouckého kraje

Loštická česnečka s tvarůžky – tradiční vyprošťovací polévka z Olomouckého kraje

Maso
Vepřový řízek z panenky v bramborákovém těstíčku s křenem – česká klasika v netradičním kabátku

Vepřový řízek z panenky v bramborákovém těstíčku s křenem – česká klasika v netradičním kabátku

Novinky
Tyrolský Hotel Theresa vás přivítá, obejme a pohostí – dopřejte si cestovatelský i gastronomický zážitek

Tyrolský Hotel Theresa vás přivítá, obejme a pohostí – dopřejte si cestovatelský i gastronomický zážitek

Sladké
Cheesecake s karamelkami à la toffifee – známý zákusek ozvláštněný sladkými bonbony

Cheesecake s karamelkami à la toffifee – známý zákusek ozvláštněný sladkými bonbony

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Těstoviny
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Sladké
Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě

Cheesecake s karamelkami à la toffifee – známý zákusek ozvláštněný sladkými bonbony Sladké

Cheesecake s karamelkami à la toffifee – známý zákusek ozvláštněný sladkými bonbony

Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren Sladké

Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren

Maso
Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Vepřový řízek z panenky v bramborákovém těstíčku s křenem – česká klasika v netradičním kabátku Maso

Vepřový řízek z panenky v bramborákovém těstíčku s křenem – česká klasika v netradičním kabátku

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm Maso

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

Polévky
Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí Zelenina

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí Maso

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Loštická česnečka s tvarůžky – tradiční vyprošťovací polévka z Olomouckého kraje Polévky

Loštická česnečka s tvarůžky – tradiční vyprošťovací polévka z Olomouckého kraje

Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí Polévky

Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí

Předkrmy a chuťovky
Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv

Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Zelenina
Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Zapékaná kořenová zelenina se sýrem – barevná příloha, která okouzlí vzhledem i chutí

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Maso
Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Výbušná sousedství, sliby i podpis koaliční smlouvy. Co přinese ustavující schůze Sněmovny? Ruský voják podpálil vlastní náklaďák, ukazuje video. Sabotáž vás zachrání, radí Ukrajinci Více značek nezaručí bezpečnost: Ulice trápí vizuální smog, problémem je i světelné znečištění

prima-zeny

Daniela obětovala svého nejbližšího. Nová zrádkyně už zamýšlí, kdo bude další Mia je stále nejvěrnější. Děsí ji to, protože používá techniky skutečných pachatelů Moderátorka nahé seznamky také hledá lásku. Přiznala, že se jí zalíbil účastník

prima-zoom

Český král se dvěma manželkami Rozeznáte skutečný lidský hlas od AI? Většina lidí v testu krutě selhala, podvodů přibývá V Černobylu pobíhají modří psi, jejich fotky vyvolaly strach. Celá záhada má zřejmě jednoduché vysvětlení

prima-fresh

Kakaový závin z kynutého těsta s tvarohem – vláčný moučník k odpolední kávě Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Mixér: podzimní a polední menu, nová prodejna, věnečky nebo šperky podle sektů

prima-cool

Prohlédněte si celý Springfield ve Fortnite Laciná vykrádačka Predátora útočí trailerem. Vypadá spíše jako Duna z pískoviště Hvězdný fotbalista vyrazil na Halloween do ulic jako Joker. Poznali byste ho?

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Kozlíček polníček hravě vypěstujete doma za oknem i v zimě Listopad v zahradě: Zasaďte jarní cibuloviny, česnek, stromy i růže Koření podle horoskopu: Beranům chutná pepř, Ryby milují skořici

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.