Postup přípravy 1
- kuřecí maso 5 kusů
- vepřové maso 5 plátků
Hlavní
- sůl 1 špetka
- pepř 1 špetka
- olivový olej 1 dávka
Postup přípravy 3
- brambory 1 kg
Postup přípravy 1
- červené víno 200 ml
- česnek 1 palička
Postup přípravy 2
- fazole 1 balení
Postup přípravy 1, postup přípravy 2
- grilovací koření 1 lžíce
Postup přípravy 3
- oregano 1 dávka
Postup přípravy
1
Maso naložíme
Krkovici do rozmixované cibulky a česneku s olivovým olejem
Kuřecí maso ochutíme grilovacím kořením, solí, pepřem a naložíme je do červeného vína
Takto připravená masa usmažíme na oleji
2
Zelené fazolky osolíme, opepříme, přidáme grilovací koření a orestujeme na oleji
Chvíli podusíme
3
Brambory oloupeme, rozčtvrtíme, posolíme, ochutíme oreganem a dáme upéct na 220 °C asi na 40 minut do trouby