Suroviny
- vepřové maso 150 g
- šunka 1 kus
- slanina 1 kus
- sýr 1 kus
- strouhanka 1 kus
- cibule 6 kus
- hořčice 1 kus
- pepř 1 kus
- sůl 1 kus
- brambory None kus
Postup přípravy
Vepřovou krkovici naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme plnotučnou hořčicí
Na jednotlivé plátky masa dáme anglickou slaninu, šunku, sýr a posypeme strouhankou
Na plech dáme 4 lžíce oleje a 6 cibulí nakrájených na kolečka
Maso vložíme na plech a dáme péct do trouby
Brambory oloupeme, osolíme a lehce předvaříme
Potom je ve fritovacím hrnci osmahneme
Hlavní chod
Zapečená vepřová krkovice se slaninou, šunkou a sýrem, podávaná s opékanými brambory
Ingredience:
- 150 g krkovice
- 1 plátek šunky
- 1 plátek anglické slaniny
- 1 plátek sýra
- špetka strouhanky
- 6 cibulí
- plnotučná hořčice
- pepř a sůl