Suroviny
- olej
- hovězí svíčková
- panneka ( - volitelné )
- kachní prsa
- koření dle libosti
- špagety
- bazalkové pesto
- houby
- sezónní zelenina
- cibule 2 ks
- brambory 1 kg
- anglická slanina 200 g
- česnek 1-2 stroužky
Postup přípravy
Plátky masa před grilováním marinujeme, v průběhu grilování potíráme marinádou. Maso si tak zachová vláčnost - vepřové je nutné důkladně propéct.
Špagety s pestem: Špagety si uvaříme al dente, potom prohodíme na pánvi s bazalkovým pestem.
Bratkartoffeln: Brambory nakrájíme na kostičky. Cibuli a slaninu opečeme na pánvi dozlatova, poté přidáme nakrájené brambory, osolíme, opepříme.
Grilovaná zelenina: Zeleninu nakrájíme na plátky a opečeme na pánvi, v případě potřeby ještě můžeme nechat dojit v troubě.