Suroviny
- ovesné vločky 100 g
- tofu 200 g
- sušená rajčata 4 ks
- olivy 1 lžíce
- olivy 1 lžíce
- semínka 2 lžíce
- semínka 1 lžíce
- sýr 150 g
- hořčice 1 lžíce
- bazalka
Postup přípravy
Ovesné vločky spolu s uzeným tofu rozmixujeme tyčovým mixérem najemno. Do těsta přidáme nakrájená sušená rajčata, černé a zelené olivy, dýňová a slunečnicová semínka a čerstvou nasekanou bazalku. Těsto rozválíme a vykrájíme z něj kolečka, která posypeme sezamem. Dáme péct do trouby na 200°C na asi 15-20 minut. Mezitím smícháme cottage sýr s jemně nakrájenými sušenými rajčaty a medovou hořčicí. Směs z cottage sýra dáme na uzené ovesné krekry a dozdobíme dýňovými semínky.