Přílohy
- římské brambory
Hlavní chod - svíčková kapsa
- parmské šunky 100 g
- sušených rajčat 10 ks
- sýr 100 g
- pepř
- sůl
- hladká mouka
- olej
Postup přípravy
Maso rovnoměrně naklepeme, osolíme a opepříme. Do středu naklademe rajčata, šunku a sýr. Maso přeložíme a po okrajích naklepeme, čímž vytvoříme kapsu. Na rozpáleném tuku opečeme.
Přílohy Římské brambory
Ingredience: 750 g bramborkurkumařímský pepřmáslosůl
postup:
Brambory osolíme a uvaříme ve slupce. Poté oloupeme a rozšťoucháme. Na pánvi rozpustíme máslo a orestujeme s římským pepřem a kurkumou. Za tepla smícháme s bramborami.
Salát
Ingredience: rajčatamátamořská sůlolivový olej
postup:
Různé druhy rajčat nakrájíme nadrobno a smícháme s mátou. Dochutíme mořskou solí a zakápneme olivovým olejem.
Hlavní chod
Svíčková kapsa
Ingredience:
- 600 g hovězí svíčkové
- 100 g parmské šunky
- 10 ks sušených rajčat
- 100 g sýra (druh podle chuti)
- pepř, sůl
- hladká mouka
- olej