návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Burákové máslo

Burákové máslo (Primární fotografie)
Burákové máslo (Primární fotografie)
Burákové máslo, též arašídové máslo, je potravina pocházející z USA, dostává se i do České republiky. Jedná se o nahnědlou, táhnoucí se hmotu, ...
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Burákové máslo, též arašídové máslo, je potravina pocházející z USA, dostává se i do České republiky. Jedná se o nahnědlou, táhnoucí se hmotu, jejímž základem jsou mleté pražené arašídy, obvykle smíchané s rostlinným olejem či tukem a solí. Někteří výrobci přidávají do arašídového másla i cukr, čímž se stává nasládlým, ale slaná chuť zůstává vždy zřetelná. V závislosti na tom, jak najemno jsou arašídy nasekané, rozlišujeme dva druhy arašídového másla - "jemné" nebo "s křupavými kousky".

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Přečtěte si také