Předkrmy a chuťovky Velikonoční králičí paštika s brusinkami – dokonalý předkrm pro sváteční pohoštění
8 Maso Roláda z kachních prsou plněná kachní paštikou, s marinovanou sušenou švestkou, brusinkovou omáčkou a pečeným chlebem
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy
Sladké Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Ryby a mořské plody Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách
Saláty Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy