Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prostřeno!
Prostřeno!
Prostřeno, soutěžící
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Prostřeno: Steak Flap Hanger s opečenými baby brambůrky

VIP Prostřeno V (42) Šimůnek - hl.chod

VIP Prostřeno V (42) Šimůnek - hl.chod

  • Zavřít
VIP Prostřeno V (42) Šimůnek - hl.chod

VIP Prostřeno V (42) Šimůnek - hl.chod

Moje hodnocení
121x

Říká vám něco flank, hanger nebo flap steak? Jedná se o maso z hovězího pupku. Český (nevyzrálý) pupek se výborně hodí do omáček, pokud seženete maso ze zámoří, především z Argentiny, pak můžete pupek použít na grilování.

4 porce
60 minut
Seznam.cz banner

Hlavní chod

  • kost 2 kg
  • cibule česnek 1 dávka

Přílohy

  • provensálské 1 dávka
  • sůl 1 dávka

Hlavní chod

  • bylinky 1 dávka

Postup přípravy

1. Maso nenakládejte, opečte ho a pak ho vložte do misky s trochou kvalitního olivového oleje, nahrubo nasekanými čerstvými bylinkami podle chuti a plátky česneku či šalotky. Nechte několik minut odpočinout, pak osolte hrubozrnnou mořskou solí a opepřete čerstvě mletým pepřem. Podávejte. Kdo jednou zkusí, nechce jinak!2. Na demi glacé si dáme kosti zapéct na pekáč do trouby dozlatova. Na oleji restujeme kořenovou zeleninu dotmava s cibulí a česnekem. Na začátku dbáme hlavně na to, abychom zeleninu nepřipálili. Jestli se nám to stane, raději začněme znova a vyměníme hrnec. Přidáme rajčatový protlak a zarestujeme. Podlijeme vínem. Vložíme kosti. Podlijeme vodou a přivedeme těsně k bodu varu a necháme zlehka bublat. Během vaření odebíráme z hrnce tuk a pěnu, které se tvoří na povrchu. Vaříme zhruba 6 hodin (v případě potřeby klidně i víc) až do stavu, kdy kosti zůstanou úplně holé. Vycedíme přes hrubý, pak jemný cedník a následně přes plátno. Nesolíme, nepepříme a nijak nedochucujeme. Následně ještě redukujeme na hustotu řidšího medu. Po vychladnutí můžeme zavíčkovat do menších nádob a uskladnit v mrazáku.3. Po opečení steaků Flap-Hanger výpeky na pánvi zalijeme vývarem a červeným vínem. Po dostatečném vyvaření vína odstavíme, přidáme kus másla, opepříme, osolíme, možno přisladit medem. Pro požadované zhoustnutí omáčky použijte rozmíchanou škrobovou moučku v troše vody. Kdo má rád ostřejší, použijte třeba cayenský pepř.4. Jako příloha byly zvoleny baby brambůrky, které se po povaření do poloměkka ještě opečou v troubě. Před pečením je rozpůlíme, osolíme, promícháme s pokrájeným čerstvým rozmarýnem (možno i tymián, dobromysl či provensálské či jiné aromatické koření).5. Oblohu lze doplnit na olivovém oleji lehce orestovanými fazolovými lusky, např. s trochou nadrobno nakrájeného česneku, sůl, pepř. Nebo hromádkou na másle orestované kukuřice (lze běžně použít zmraženou) apod. Teplota: 160, 170 a 100°CVhodné pro vegetariány: nePočet porcí: 4Obtížnost: pro zkušené/ pro profesionályNárodní kuchyně: mezinárodníDoba přípravy: 1-30 minut / 30-60 minut/ 1-2 hodiny/ 2-3 hodiny/ více, než 3 hodinyČas vaření: Maso 6 minut po obou stranách, demi glacé 6 hodinRecipe category: hl. chod/ příloha/ restování/ opékání/ vaření/ pečení

Hlavní chod:Steak Flap Hanger s opečenými baby brambůrky na čerstvém rozmarýnu

postup:

1. Maso nenakládejte, opečte ho a pak ho vložte do misky s trochou kvalitního olivového oleje, nahrubo nasekanými čerstvými bylinkami podle chuti a plátky česneku či šalotky. Nechte několik minut odpočinout, pak osolte hrubozrnnou mořskou solí a opepřete čerstvě mletým pepřem. Podávejte. Kdo jednou zkusí, nechce jinak!2. Na demi glacé si dáme kosti zapéct na pekáč do trouby dozlatova. Na oleji restujeme kořenovou zeleninu dotmava s cibulí a česnekem. Na začátku dbáme hlavně na to, abychom zeleninu nepřipálili. Jestli se nám to stane, raději začněme znova a vyměníme hrnec. Přidáme rajčatový protlak a zarestujeme. Podlijeme vínem. Vložíme kosti. Podlijeme vodou a přivedeme těsně k bodu varu a necháme zlehka bublat. Během vaření odebíráme z hrnce tuk a pěnu, které se tvoří na povrchu. Vaříme zhruba 6 hodin (v případě potřeby klidně i víc) až do stavu, kdy kosti zůstanou úplně holé. Vycedíme přes hrubý, pak jemný cedník a následně přes plátno. Nesolíme, nepepříme a nijak nedochucujeme. Následně ještě redukujeme na hustotu řidšího medu. Po vychladnutí můžeme zavíčkovat do menších nádob a uskladnit v mrazáku.3. Po opečení steaků Flap-Hanger výpeky na pánvi zalijeme vývarem a červeným vínem. Po dostatečném vyvaření vína odstavíme, přidáme kus másla, opepříme, osolíme, možno přisladit medem. Pro požadované zhoustnutí omáčky použijte rozmíchanou škrobovou moučku v troše vody. Kdo má rád ostřejší, použijte třeba cayenský pepř.4. Jako příloha byly zvoleny baby brambůrky, které se po povaření do poloměkka ještě opečou v troubě. Před pečením je rozpůlíme, osolíme, promícháme s pokrájeným čerstvým rozmarýnem (možno i tymián, dobromysl či provensálské či jiné aromatické koření).5. Oblohu lze doplnit na olivovém oleji lehce orestovanými fazolovými lusky, např. s trochou nadrobno nakrájeného česneku, sůl, pepř. Nebo hromádkou na másle orestované kukuřice (lze běžně použít zmraženou) apod.

* Omáčka Demi glace se vaří 6 hodin.

Hlavní chod:Steak Flap Hanger s opečenými baby brambůrky na čerstvém rozmarýnuŘíká vám něco flank, hanger nebo flap steak? Jedná se o maso z hovězího pupku. Český (nevyzrálý) pupek se výborně hodí do omáček, pokud seženete maso ze zámoří, především z Argentiny, pak můžete pupek použít na grilování. Steak výborně chutná přelitý šťávou demi-glace, kterou měl už Mirek připravenou od kuchaře.Ingredience:1 kg masa na steaky (Argentina)Hrubá mořská sůlOlivový olejSůl a pepřBylinky, nahrubo nasekaný česnekNa demi glacé podle šéfkuchaře Pavla Mencla:2 kg telecích kloubových kostí kořenová zelenina (petržel, celer, mrkev)cibulečesnektymián, rozmarýn1 litr kvalitního červeného vínarajčatový protlakolejNa přílohy:1 kg malých baby bramborZelené fazolkyRozmarýn, tymián, provensálské kořeníOlivový olejSůl a pepř

Zdroj receptu

Prostřeno, soutěžící

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek

Návrhy pro vás

Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd Maso

Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd

Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší Sladké

Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší

Španělská tortilla s bramborami a chorizem – večeře plná chuti z jedné pánve Předkrmy a chuťovky

Španělská tortilla s bramborami a chorizem – večeře plná chuti z jedné pánve

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí Sladké

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři Sladké

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky Maso

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky


Přečtěte si také

Maso
Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd

Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd

Soutěžící
Blanka Rácová uvařila v Indii pro otrlé strávníky

Blanka Rácová uvařila v Indii pro otrlé strávníky

Novinky
Mixér: kulatá výročí v gastronomii, sezónní menu, humři nebo celodřevěná prodejna potravin

Mixér: kulatá výročí v gastronomii, sezónní menu, humři nebo celodřevěná prodejna potravin

Prostřeno!
Připravujeme Prostřeno! z Vysočiny. Soutěžící použijí na úkol týdne salám

Připravujeme Prostřeno! z Vysočiny. Soutěžící použijí na úkol týdne salám

Sladké
Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší

Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí po burgundsku s bramborovou kaší

Prostřeno: Hovězí po burgundsku s bramborovou kaší

Prostřeno!
Prostřeno: Osvědčený hráškový krém s krutony

Prostřeno: Osvědčený hráškový krém s krutony

Prostřeno!
Prostřeno: Mechový dort s ovocem

Prostřeno: Mechový dort s ovocem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší

Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí Sladké

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři Sladké

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Maso
Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd

Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd

Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce Maso

Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky Maso

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Saláty
Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky Maso

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Předkrmy a chuťovky
Španělská tortilla s bramborami a chorizem – večeře plná chuti z jedné pánve

Španělská tortilla s bramborami a chorizem – večeře plná chuti z jedné pánve

Přes noc kynuté housky podle Kristiny Lund – švédské pečivo, které má díky dlouhému kynutí skvělou chuť Předkrmy a chuťovky

Přes noc kynuté housky podle Kristiny Lund – švédské pečivo, které má díky dlouhému kynutí skvělou chuť

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře Předkrmy a chuťovky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Saláty
Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Gyros s restovaným květákem, zeleninou a tzatziki – bezmasá verze oblíbeného street foodu Vegetariánské

Gyros s restovaným květákem, zeleninou a tzatziki – bezmasá verze oblíbeného street foodu

Sladké
Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší

Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí Sladké

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Saláty
Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha Saláty

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha

Zelenina
Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu Recepty

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Topná sezóna se blíží. Chcete ušetřit za energie? Teď je ten pravý čas, radí odborníci „Dám ti nakládačku.“ Členové Trumpovy vlády se málem poprali. Světová ekonomika se zachvěla Matka z Rychnovska zavraždila dvě novorozené děti, tvrdí policie. Těla se našla ukrytá v domě

prima-zeny

Oskar Hes o silném přátelství s Nedbalem: Byl pro mě mužským vzorem, který mi chyběl Laďka Něrgešová opět září v roli moderátorky. Od kolegů dostala květinu proti rakovině Daniela Brzobohatá před hrou řešila s manželem řeč těla. V životě se snaží nelhat

prima-zoom

Nejlepší vesmírný prank všech dob Jak by vypadala apokalypsa v Tokiu? Oficiální AI video ukazuje následky erupce sopky Fudži, vláda vydala varování Vysvětlujeme včerejší úplné zatmění Měsíce. Fascinující historii doplňují krásné fotky

prima-fresh

Krůtí karbanátky s petrželkou a šťouchaným bramborem – voňavý a šťavnatý oběd Mixér: kulatá výročí v gastronomii, sezónní menu, humři nebo celodřevěná prodejna potravin Hruškový koláč s džemem a skořicí od Lubojatzky Couple – dobrota, po které se zapráší

prima-cool

VIDEO: Sraz fanoušků Kingdom Come 2 Pokračování sci-fi Vetřelec: Romulus má velký problém. Zákulisní bitva film připravila o nejdůležitější osobu Nová špičková detektivka od Netflixu. Návrat populární série je napínavý i zábavný

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Jak opticky zvětšit malý byt? Šest tipů, jak na to! Chcete si založit nový živý plot? Poradíme, jaké keře vybrat Týden začne krásně, víkend proprší. Co je mariánské pozdní léto?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.