Cukrárna Myšák

Vyhlášené tradiční kremrole z Cukrárny Myšák

Moje hodnocení
11x

Ty nejlepší kremrole připravíte pouze z máslového listového těsta. Výsledek pak bude krásně nadýchaný, křupavý a bude vonět máslem. Přesně jako výtečné kremrole ze známé pražské Cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici.

12 porcí
60 minut

Suroviny

  • listové těsto 1 dávka
  • vejce (vejce na potření) 1 ks
  • cukr moučka na poprášení

Bílkový krém

Postup přípravy

  1. Vychladlé listové těsto rozválejte na sílu 2 mm. Nakrájejte ho na proužky široké 3 cm a zešikma je natočte na plechovou trubičku. Potřete rozšlehaným vajíčkem a pečte v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova.
  2. Bílky s cukrem nahřejte ve vodní lázni na 60 °C a vyšlehejte pevný sníh. Upečené trubičky plňte bílkovým sněhem, před podáváním pocukrujte moučkovým cukrem.

Cukrárna Myšák

Obnovená sláva tradiční cukrárny ve Vodičkové ulici přináší pro své zákazníky tradiční českou cukrařinu z těch nejkvalitnějších surovin v klasickém provedení. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají oblíbené zákusky, jako jsou laskonky či větrníky, ale i moderní laminované pečivo – plněné croissanty a pain au chocolat.

Vedle zákusků a pečiva jsou v nabídce i sladké a slané snídaně a sezonní sladká jídla – ovocné knedlíky nebo třeba buchtičky se šodó. A nechybí samozřejmě výběrová káva připravená profesionálními baristy.

Vodičkova 710/31, Praha 1 - Nové Město

www.mysak.ambi.cz

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Cukrárna Myšák


Přečtěte si také

Recepty