zpět

Hledáte inspiraci pro každodenní vaření?

Nechte si zasílat newsletter plný sezónních receptů.
Vložením emailu souhlasím s podmínkami pro zasílání novinek.
zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Vyhlášené tradiční kremrole z Cukrárny Myšák
Autor: Cukrárna Myšák Vyhlášené tradiční kremrole z Cukrárny Myšák

Vyhlášené tradiční kremrole z Cukrárny Myšák

Hodnoceno: 11x
Ty nejlepší kremrole připravíte pouze z máslového listového těsta. Výsledek pak bude krásně nadýchaný, křupavý a bude vonět máslem. Přesně jako výtečné kremrole ze známé pražské Cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici.
do 1 hodiny
12 ks porcí

reklama

Suroviny (12 ks porcí)

Bílkový krém:

Postup

  1. Vychladlé listové těsto rozválejte na sílu 2 mm. Nakrájejte ho na proužky široké 3 cm a zešikma je natočte na plechovou trubičku. Potřete rozšlehaným vajíčkem a pečte v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova.
  2. Bílky s cukrem nahřejte ve vodní lázni na 60 °C a vyšlehejte pevný sníh. Upečené trubičky plňte bílkovým sněhem, před podáváním pocukrujte moučkovým cukrem.
Vyhlášené tradiční kremrole z Cukrárny Myšák
Autor: Cukrárna Myšák Vyhlášené tradiční kremrole z Cukrárny Myšák

Cukrárna Myšák

Obnovená sláva tradiční cukrárny ve Vodičkové ulici přináší pro své zákazníky tradiční českou cukrařinu z těch nejkvalitnějších surovin v klasickém provedení. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají oblíbené zákusky, jako jsou laskonky či větrníky, ale i moderní laminované pečivo – plněné croissanty a pain au chocolat.

Vedle zákusků a pečiva jsou v nabídce i sladké a slané snídaně a sezonní sladká jídla – ovocné knedlíky nebo třeba buchtičky se šodó. A nechybí samozřejmě výběrová káva připravená profesionálními baristy.

Vodičkova 710/31, Praha 1 - Nové Město 

www.mysak.ambi.cz

 

Cukrárna Myšák
Cukrárna Myšák


 

reklama

Související témata: kremrole , listové těsto , bílky , Sladké