Cukrárna Myšák

Vyhlášené tradiční kremrole z Cukrárny Myšák

Moje hodnocení
20x

Ty nejlepší kremrole připravíte pouze z máslového listového těsta. Výsledek pak bude krásně nadýchaný, křupavý a bude vonět máslem. Přesně jako výtečné kremrole ze známé pražské Cukrárny Myšák ve Vodičkově ulici.

12 porcí
60 minut

Suroviny

Bílkový krém

Postup přípravy

  1. Vychladlé listové těsto rozválejte na sílu 2 mm. Nakrájejte ho na proužky široké 3 cm a zešikma je natočte na plechovou trubičku. Potřete rozšlehaným vajíčkem a pečte v předehřáté troubě na 180 °C dozlatova.
  2. Bílky s cukrem nahřejte ve vodní lázni na 60 °C a vyšlehejte pevný sníh. Upečené trubičky plňte bílkovým sněhem, před podáváním pocukrujte moučkovým cukrem.

Cukrárna Myšák

Obnovená sláva tradiční cukrárny ve Vodičkové ulici přináší pro své zákazníky tradiční českou cukrařinu z těch nejkvalitnějších surovin v klasickém provedení. Pod vedením Lukáše Pohla zde vznikají oblíbené zákusky, jako jsou laskonky či větrníky, ale i moderní laminované pečivo – plněné croissanty a pain au chocolat.

Vedle zákusků a pečiva jsou v nabídce i sladké a slané snídaně a sezonní sladká jídla – ovocné knedlíky nebo třeba buchtičky se šodó. A nechybí samozřejmě výběrová káva připravená profesionálními baristy.

Vodičkova 710/31, Praha 1 - Nové Město

www.mysak.ambi.cz

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Cukrárna Myšák


Přečtěte si také

Recepty