redakce Prima FRESH

Veganská zelňačka s uzeným tofu

Moje hodnocení
8x

Vánoce nemusí být jen plné masa, i když se vždy tradičně servíruje už od nepaměti. Recepty s tofu se těší velké oblibě a chutnají nejen veganům nebo vegetariánům. Zkuste ozvláštnit svou sváteční tabuli touto variací na známou zelňačku, jistě nebudete litovat. :)

1 porce
60 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Nejprve sušené houby zalijte vodou.
  2. Cibuli nakrájejte najemno a zpěňte na oleji.
  3. Pak přidejte mletou papriku, kysané zelí, na kostky pokrájené brambory a kmín.
  4. Vše zalijte vývarem, přidejte koření a namočené houby.
  5. Vařte doměkka asi 25 minut.
  6. Pak přidejte na malé kostky pokrájené uzené tofu a sušené švestky.
  7. Povařte a dochuťte.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

redakce Prima FRESH


Přečtěte si také

Recepty