reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Uzená makrela s teplým bramborovým salátem
Autor: isifa.com Uzená makrela s teplým bramborovým salátem

Uzená makrela s teplým bramborovým salátem

Hodnoceno: 0x
Jednoduchý pokrm, který se hodí jako večeře a klidně s ním můžete i pohostit přátele. Je to rychle hotové a přitom s vynikajicí chutí, kterou podtrhnou čerstvé bylinky a uzená chuť rybího masa.
do 30 minut
4 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Do středně velkého hrnce dejte vodu a přiveďte ji k varu. Vložte do ní celé omyté brambory a opět uveďte k varu, pak na snížené teplotě nechte vařit doměkka.
  2. Do velké mísy dejte olej, citronovou šťávu, hořčici, sůl a pepř. Přidejte bylinky a najemno nasekanou cibuli.
  3. Když budou brambory uvařené, slijte je, a až budou vystydlé tak, aby se daly vzít do ruky, rozpulte je. Ještě teplé brambory ponořte do mísy se směsí oleje a bylinek. Rukama je v nálevu dobře promněte, dokud nebudou dresinkem, bylinkami a cibulí dobře obaleny.
  4. Rozdělte bramborový salát na čtyři talíře a na ně položte lupínky vykostěného masa z makrely. Hned podávejte.

reklama

reklama