návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Tofu s květákem a houbami shitake

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Tofu s květákem a houbami shitake
Autor: archiv Ohnivý kuře Tofu s květákem a houbami shitake
Zajímavý vegetariánský recept inspirovaný vietnamskou kuchyní jste mohli vidět v novém seriálu Ohnivý kuře, kde se dobře vaří :)

Nový seriál Ohnivý kuře sledujte každé pondělí a středu ve 20.15 na TV PRIMA!

Postup

  1. V misce smíchejte sójovou omáčku, rybí omáčku, chilli omáčku, víno, prolisovaný česnek, kousek nastrouhaného čerstvého zázvoru, lžíci bramborového škrobu. Tofu nakrájejte na kostičky a naložte do marinády.
  2. Houby nakrájejte na nudličky, květák rozeberte na malé růžičky. Rozpalte pánev wok, rozehřejte v ní lžíci oleje a osmahněte na něm kostky tofu okapané od marinády. Vyjměte, dejte stranou, přidejte olej a opečte květák s houbami.
  3. Přidejte marinádu, limetkovou šťávu a opečené tofu. Společně krátce zvolna povařte, přidejte nať koriandru, okořeňte čerstvě mletým pepřem, případně dosolte.
  4. Podávejte s jasmínovou rýží.

Připravte si tofu s květákem podle video receptu:

Ohnivý kuře - Tofu s květákem
Ohnivý kuře - Tofu s květákem

Vyzkoušejte další nevšední recepty z květáku: