Sušenky s arašídovým máslem
Zdroj: kuchařka Čokoláda
Sušenky s arašídovým máslem
Zdroj:
kuchařka Čokoláda
Postup přípravy
-
Máslo vyšlehejte mixérem na střední výkon s oběma cukry, až se zcela rozpustí. Přidejte arašídové máslo, vejce, prosátou mouku s kypřicím práškem. Zlehka osolte a promíchejte dohladka. Přisypte čokoládové pecky, promíchejte a z těsta vytvořte bochánek. Zabalte jej do potravinářské fólie a uložte na 20–30 minut do lednice.
-
Troubu předehřejte na 170 °C. Plech vyložte pečicím papírem. Na lehce pomoučeném válu vyválejte těsto na plát vysoký 4 mm. Vykrajujte obdélníky 7 x 2 cm. Silikonovou stěrkou je nadzvedněte a položte na plech asi 1 cm od sebe. Pečte zhruba 7–8 minut. Nechte vychladnout. Ve vzduchotěsné nádobě vydrží až 1 měsíc.
Sušenky s arašídovým máslem
Zdroj: kuchařka Čokoláda
Sušenky s arašídovým máslem
Zdroj:
kuchařka Čokoláda