reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Středomořské kuře
Autor: profimedia.cz Středomořské kuře

Středomořské kuře

Hodnoceno: 0x
Pro tento recept je zásadní, abyste kuře nechali v marinádě alespoň přes noc. Díky tomu bude mít maso skvělou chuť a díky octu bude křehké. Jako příloha se nejlépe hodí kuskus.
do 1 hodiny
4 porce

reklama

reklama

Suroviny (4 porce)

Ostatní ingredience:

reklama

Postup

  1. Dobře promíchejte všechny ingredience na marinádu.
  2. Kuřecí prsíčka rozprostřete do zapékací mísy a přelijte marinádou. Přikryjte a dejte přes noc do lednice.
  3. Příští den předehřejte troubu na 180 °C. Vyndejte kuře z lednice, rovnoměrně je posypte cukrem a přelijte vínem.
  4. Pečte 30–40 minut nebo dokud nebude maso propečené. Podávejte s kuskusem a zeleným salátem.

Středomořské kuře Foto:

Středomořské kuře, foto: Profimedia.cz

reklama

reklama