Najděte si recept
Na co máte chuť?

Stir-fry z krevet, kadeřavé kapusty a chorizo klobásek
Do tohoto receptu pasují krevety velmi dobře, ale můžete je také nahradit opečenými kousky kuřecího masa nebo cizrnou.
3–4 porce
Suroviny (3–4 porce)
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Rozehřejte wok nebo fritovací pánev, přidejte mandle a pražte je na střední teplotě dohněda 1–2 minuty. Mandle vysypte do misky a dejte stranou.
- Do woku nebo pánve dejte olej a klobásku, asi minutku nechte na mírném ohni povařit. Potom rozehřejte na vysokou teplotu, přidejte krevety a opékejte je, až po obou stranách budou slabě růžové.
- Děrovanou lžící krevety a klobásku vyjměte. Zbylý olej opět rozehřejte, přidejte kapustu a proužky paprik a restujte 2–3 minuty. Vraťte krevety a klobásku zpátky do pánve a důkladně prohřejte. Dochuťte, posypte mandlemi a pokapejte octem. Směs podávejte s chlebem.
Stir-fry z krevet, kadeřavé kapusty a chorizo klobásek. Foto: isifa.com
Vyzkoušejte i další recepty: