návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Stir-fry z krevet, kadeřavé kapusty a chorizo klobásek

Hodnoceno: 0x
3–4 porce
Stir-fry z krevet, kadeřavé kapusty a chorizo klobásek
Autor: isifa.com Stir-fry z krevet, kadeřavé kapusty a chorizo klobásek
Do tohoto receptu pasují krevety velmi dobře, ale můžete je také nahradit opečenými kousky kuřecího masa nebo cizrnou.

Postup

  1. Rozehřejte wok nebo fritovací pánev, přidejte mandle a pražte je na střední teplotě dohněda 1–2 minuty. Mandle vysypte do misky a dejte stranou.
  2. Do woku nebo pánve dejte olej a klobásku, asi minutku nechte na mírném ohni povařit. Potom rozehřejte na vysokou teplotu, přidejte krevety a opékejte je, až po obou stranách budou slabě růžové.
  3. Děrovanou lžící krevety a klobásku vyjměte. Zbylý olej opět rozehřejte, přidejte kapustu a proužky paprik a restujte 2–3 minuty. Vraťte krevety a klobásku zpátky do pánve a důkladně prohřejte. Dochuťte, posypte mandlemi a pokapejte octem. Směs podávejte s chlebem.

Stir-fry z krevet, kadeřavé kapusty a chorizo klobásek Foto: isifa.com

Stir-fry z krevet, kadeřavé kapusty a chorizo klobásek. Foto: isifa.com

Vyzkoušejte i další recepty: