Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Španělská česnečka “Sopa de ajo” se ztraceným vejcem

5 porcí
do 30 minut
Španělská česnečka “Sopa de ajo” se ztraceným vejcem
Spouštím video za 5s.
Česnečka je považována za dokonalý lék na nachlazení, ale i kocovinu. Španělská verze je stejně řízná a díky chorizu a mleté paprice i krásně barevná a voňavá.
Reklama

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

Reklama

Postup

  1. Chorizo, šunku i chleba nakrájejte na kostičky. V hrnci rozehřejte olej a přidejte chorizo a smažte jej, dokud se nezačne mírně zbarvovat, přidejte jemně nasekanou cibulku a počkejte, až zesklovatí, poté přihoďte šunku, plátky česneku, kostičky chleba a vše ještě chvíli smažte.
  2. Přisypte mletou papriku a případně taky chilli, krátce prohřejte a přilijte vývar, polévku asi 20 minut povařte.
  3. Dochuťte solí a pepřem a listovou petrželkou.
Reklama
Ztracená vejce

VIDEO: Jak připravit ztracená vejce

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama