zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Španělská česnečka “Sopa de ajo” se ztraceným vejcem
Spouštím video za 5s.
Sledujete: Španělská česnečka se ztraceným vejcem

Španělská česnečka “Sopa de ajo” se ztraceným vejcem

Hodnoceno: 2x
Česnečka je považována za dokonalý lék na nachlazení, ale i kocovinu. Španělská verze je stejně řízná a díky chorizu a mleté paprice i krásně barevná a voňavá.
do 30 minut
5 porcí

Kulinární pořad Hrdina kuchyně sledujte každou sobotu na Primě!

reklama

Postup

  1. Chorizo, šunku i chleba nakrájejte na kostičky. V hrnci rozehřejte olej a přidejte chorizo a smažte jej, dokud se nezačne mírně zbarvovat, přidejte jemně nasekanou cibulku a počkejte, až zesklovatí, poté přihoďte šunku, plátky česneku, kostičky chleba a vše ještě chvíli smažte.
  2. Přisypte mletou papriku a případně taky chilli, krátce prohřejte a přilijte vývar, polévku asi 20 minut povařte.
  3. Dochuťte solí a pepřem a listovou petrželkou.
Ztracená vejce

VIDEO: Jak připravit ztracená vejce

reklama

Sledujte celou epizodu