návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Rychlá rajčatová polévka

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Rychlá rajčatová polévka
Autor: archiv Mutti Rychlá rajčatová polévka
Pochutnejte si na lahodné rajčatové polévce bez ohledu na sezonnost. Tento recept vám zabere pouhou půlhodinu, ale vaše chuťové pohárky přivede k úžasu. Rozpalte plotnu!

Další recepty z konzervovaných rajčat najdete v tomto speciálu: 

Postup

  1. Nakrájejte najemno cibuli a lehce ji osmažte na olivovém oleji, dokud nezíská nazlátlou barvu.
  2. Přidejte bobkové listy, nasekanou bazalku, cukr a vše zalijte rajčatovým pyré Mutti Passata.
  3. Vařte při mírné teplotě po dobu 10 minut.
  4. V průběhu vaření lehce ohřejte smetanu ke šlehání, jemně osolte, opepřete.
  5. Polévku propasírujte a přidejte k ní připravenou smetanu.
  6. Podávejte pokrm horký. Můžete jej doladit opečenými krutony.
  7. Pomyslnou třešničku na dortu polévce dodáte, pokud ji posypete parmazánem.

PRIMA TIP: Mutti Passata rajčatové pyré dodá chuť Itálie
Základem perfektní rajčatové polévky je kvalitní rajčatové pyré. To by mělo být vyvážené, ale přesto chutnat jako skutečná rajčata. Jen tak vám usnadní práci, aniž byste ochudili chuťové buňky o požitek z jídla. Proto vám doporučujeme Mutti Passata rajčatové pyré, na jehož kvalitu se můžete vždy spolehnout. Jeho italský výrobce si zakládá na vysoké úrovni ingrediencí stejně jako vy a nikdy nezklame. Inspirujte se dalšími recepty, ve kterých září Mutti Passata rajčatové pyré!

Související témata: Polévky , Italská kuchyně