Suroviny
- hladká mouka 350 g
 - kvasnice (sušené ) 7 g
 - voda (vlažná ) 210 ml
 - slunečnicový olej 2 lžíce
 - brynza 180 g
 - smetana (33% ) 3 lžíce
 - slanina 200 g
 - červená cibule 1 ks
 - kopr (čerstvý )
 - sůl 7 g
 
    
    
Postup přípravy
- Do kuchyňského robotu vložte všechny ingredience na těsto a hákem na hnětení vytvořte hladké těsto.
 - Hotové těsto přikryjte utěrkou a při pokojové teplotě nechte kynout 30 minut.
 - Troubu rozehřejte na 230°C, program horkovzduch.
 - Plech vyložený pečicím papírem nechte v troubě, aby byl rozpálený.
 - Těsto rozdělte na 3 kusy a na pomoučněném vále vyválejte na tenký plát.
 - Brynzu smíchejte se smetanou a připravené těsto jí pomažte. Slaninu a cibuli nakrájejte na plátky a rozložte na těsto.
 - Přidejte pár snítků kopru. Takto připravené vložte na rozehřátý plech s pečícím papírem a pečte cca 10 minut.
 - Po vytažení z trouby rozkrájejte a ihned podávejte.