návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Polévka gazpacho

4 porce
do 1 hodiny
Polévka gazpacho
Polévka gazpacho Autor: Vlado Kníž
Španělé vědí, že polévka nemusí být jen horká. Vyzkoušejte spolu se Zdeňkem Pohlreichem typickou jižní polévku – gazpacho. Hotová je za chvilku a příjemně osvěží váš polévkový repertoár.
Reklama

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. Rajčata zbavte jádřince a nakrájejte. Vložte do mixéru spolu s nakrájenou cibulí, česnekem, cuketou, okurkou, bazalkou a toastovým chlebem zbaveným kůrek. Zakápněte vinným octem, olivovým olejem a dokořeňte římským kmínem, solí a pepřem. Všechny suroviny zpracujte v mixéru.
  2. V případě potřeby dokořeňte, nechte ideálně hodinu vychladit, pokapejte olivovým olejem, ozdobte lístky bazalky a podávejte.
Reklama

Polévka gazpacho Foto:

Teď vaří šéf Foto:

Teď vaří šéf, foto: Vlado Kníž

Připravte si tento pokrm podle videoreceptu přímo se Šéfem:

TVŠ III (10) – Zeleninové gazpacho
Zeleninové gazpacho


Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama