Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Pikantní kostky z opečeného lososa

4-6 porce
do 30 minut
Pikantní kostky z opečeného lososa
Pikantní kostky z opečeného lososa Autor: archiv Hellmann´s
Proměňte kus čerstvého lososa v delikátní chuťovku, která ozdobí silvestrovskou tabuli. Polosyrová ryba s křupavou krustou, pikantním dresinkem a chuťově zajímavými krekry bude hitovka!
Reklama
Reklama

Postup

  1. Lososa nakrájejte na hranoly, tak aby jeho krátké strany měly cca 3 cm. Hranoly lehce osolte ze všech stran a obalte v sezamu. Zprudka, ale velmi krátce z každé strany hranoly opečte na rozpálené pánvi. Losos by měl uvnitř zůstal růžový – nepropečený a tím pádem šťavnatý.
  2. Poté hranoly nakrájejte na kostky. Ozdobte nočkem majonézy a zakápněte dresinkem, který připravte smícháním nakrájené okurkové slupky a chilli papričky na malé kostičky se sladko-ostrou pikantní thajskou omáčkou.
  3. Podávejte na křupavých krekrech.
Reklama

Pikantní kostky z opečeného lososa  Foto: Pikantní kostky z opečeného lososa , Foto: archiv Hellmann´s

Hledáte další inspiraci na Silvestra?

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama