reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Pikantní kostky z opečeného lososa
Autor: archiv Hellmann´s Pikantní kostky z opečeného lososa

Pikantní kostky z opečeného lososa

Hodnoceno: 1x
Proměňte kus čerstvého lososa v delikátní chuťovku, která ozdobí silvestrovskou tabuli. Polosyrová ryba s křupavou krustou, pikantním dresinkem a chuťově zajímavými krekry bude hitovka!
do 30 minut
4-6 porce

reklama

Postup

  1. Lososa nakrájejte na hranoly, tak aby jeho krátké strany měly cca 3 cm. Hranoly lehce osolte ze všech stran a obalte v sezamu. Zprudka, ale velmi krátce z každé strany hranoly opečte na rozpálené pánvi. Losos by měl uvnitř zůstal růžový – nepropečený a tím pádem šťavnatý.
  2. Poté hranoly nakrájejte na kostky. Ozdobte nočkem majonézy a zakápněte dresinkem, který připravte smícháním nakrájené okurkové slupky a chilli papričky na malé kostičky se sladko-ostrou pikantní thajskou omáčkou.
  3. Podávejte na křupavých krekrech.

Pikantní kostky z opečeného lososa  Foto: Pikantní kostky z opečeného lososa , Foto: archiv Hellmann´s

Hledáte další inspiraci na Silvestra?

reklama