Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Penne faraglioni dell’ Enfola – Pasta z Enfoly

4 porce
do 30 minut
Pasta z Enfoly
Pasta z Enfoly
Kalamáry jsou jedna ze základních ingrediencí italské kuchyně. Nebojte se je používat, odmění vás výtečnou chutí a zajímavou strukturou.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Kalamáry očistěte, odstraňte kosti a nakrájejte na malé kousky.
  2. V pánvi na oleji orestujte česnek nakrájený na plátky, přihoďte kalamáry a nasekanou feferonku. Cherry rajčátka rozpulte a přidejte do pánve spolu s bylinkami – s lístky bazalky, máty a nepitelly (nepitella je druh bylinky, která svou chutí připomíná směs oregana, majoránky a máty). Dochuťte čerstvě mletým pepřem.
  3. Penne uvařte v osolené vodě do podoby “al dente” na skus. Promíchejte se směsí v pánvi. Můžete podávat ozdobené čerstvými bylinkami.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama