Korpus
- hladká mouka 300 g + na podsypání
 - strouhaný kokos 100 g
 - vejce 5 ks
 - třtinový cukr 200 g
 - slunečnicový olej 300 g
 - jedlá soda 15 g
 - sůl
 - mrkev (nastrouhaná půl na půl, najemno i nahrubo) 400 g
 - máslo
 
Krém
- polotučný tvaroh 200 g
 - bílý jogurt 200 g
 - třtinový cukr 100 g
 
    
    
Postup přípravy
- Korpus: Vejce rozdělte na bílky a žloutky. Z bílků vyšlehejte sníh.
 - Všechny ostatní ingredience smíchejte v celistvou hmotu ve větší míse.
 - Nakonec přidejte sníh, který opatrně spojte s těstem.
 - Dortovou formu vymažte máslem a vysypte moukou.
 - Poté do ní přelijte těsto a dejte péct na 50 minut do předehřáté trouby na 180 stupňů.
 - Krém: Tvaroh, Skyr i třtinový cukr dejte do mísy a všechny tři suroviny důkladně promíchejte tak, aby vznikl celistvý krém.
 - Když je korpus upečený a vychladlý, dejte na něj krém, který nedbale uhlaďte.