zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Mořský vlk s grilovanou zeleninou
Spouštím video za 5s.

Mořský vlk s grilovanou zeleninou

Hodnoceno: 0x
Čerstvá ryba upečná na grilu, k tomu lahodná zelenina, co víc si přát? Šéf vám ukáže, jak na to!
do 1 hodiny

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

reklama

Postup

  1. Do grilu vložte namočené prkýnko a nechte ho rozehřát.
  2. Vykuchanou rybu osolte a opepřete a břišní dutinu vyplňte tymiánem, rozmarýnem a petrželkou. Pak zakápněte trochou olivového oleje. Rybu položte na prkýnko do grilu a nechte 10–12 minut péct.
  3. Mezitím připravte přílohu: pórek, cuketu, papriku a cibuli nakrájejte nahrubo. Přidejte utřený česnek, osolte a opepřete.
  4. Na grilu rozpalte wok, nechte na něm rozehřát olivový olej a pak orestujte česnek a cibuli. Po chvíli přidejte zbytek zeleniny a restujte doměkka. Přidejte kapku sójové omáčky a hotovou zeleninu přesypte do mísy.
  5. K upečené rybě nakrájejte citron, přidejte restovanou zeleninu a podávejte.

Mořský vlk s grilovanou zeleninou Foto:

Mořský vlk s grilovanou zeleninou Foto:

Mořský vlk s grilovanou zeleninou, foto: archiv Prima

reklama