návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Marinara fettuccine

4 porce
do 30 minut
Marinara fettuccine
Autor: archiv Mutti Marinara fettuccine
Uspořádejte doma hostinu plnou středomořských chutí! Recept na fettuccine s mořskými plody oživí vaše vzpomínky na poslední dovolenou u moře a vaši hosté jen těžko uvěří, že pro ně právě nevařil italský šéfkuchař!
Reklama

Další recepty z konzervovaných rajčat najdete v tomto speciálu: 

Reklama

Postup

  1. Nechte na pánvi rozehřát olivový olej na střední teplotu, přisypte cibuli i česnek a smažte, dokud nezesklovatí.
  2. Přidejte chilli a Mutti DOPPIO rajčatovou pastu. Smažte po dobu 2 minut.
  3. V mezičase uvařte fettuccine podle instrukcí na obalu.
  4. Ke směsi na pánvi přilijte bílé víno a jemně krájená rajčata Mutti POLPA.
  5. Vařte, dokud směs nezhoustne.
  6. Očistěte slávky a srdcovky. Následně je přisypte ke směsi a přikryjte pokličkou.
  7. Vařte zhruba další 3 minuty. Po otevření mušlí pánev odstavte.
  8. Smíchejte směs s těstovinami, promíchejte a ozdobte petrželkou.
  9. Podávejte teplé.
Reklama
PRIMA TIP: Vychutnejte si čerstvou chuť rajčat po celý rok
Pokud si chcete jídlo skutečně užít, musíte si pečlivě vybírat ingredience. Na rajčata, jež tvoří základ italské kuchyně, je odborník Mutti. Mutti POLPA jemně krájená rajčata, vyráběná pouze z prvotřídních surovin, dodají vašemu jídlu chuť domácích rajských jablíček spolehlivě a bez námahy po celý rok. Podlehněte dalším našim receptům s příchutí čerstvých rajčat!
Marinara fettuccine
Autor: archiv Mutti Marinara fettuccine
Související témata: Hlavní jídla , Italská kuchyně
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama