Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Losos s bílou čokoládou, růžovým pepřem a salátem s malinami

1 porce
do 30 minut
Losos s bílou čokoládou
Losos s bílou čokoládou Autor: Rybárny Praha
Nic proti klasice, ale jídlo může být i velké dobrodružství, pokud se nebojíte neotřelých kombinací. Koho by napadlo zkombinovat rybu s čokoládou? A přesto je výsledek překvapivě lahodný. Zkuste tento pokrm připravit pro své přátele a pochvaly se jen pohrnou...
Reklama
Reklama

Postup

  1. Steak z lososa osušte, kůží dolů položte na pečicí papír, posypte hrubozrnnou solí, přidejte plátek citronu a zakápněte olejem. Grilujte cca 10 minut v troubě rozpálené na 200 °C.
  2. V kastrůlku rozpusťte ve smetaně čokoládu, směs osolte a přidejte nadrobno nasekanou pažitku a růžový pepř.
  3. Lístky salátu smíchejte s malinami, citronovou kůrou a šťávou, růžovým pepřem a zakápněte olejem.
  4. Lososa podávejte se salátem a omáčkou v omáčníku. Vše hojně zasypte růžovým pepřem.
Reklama

Zdroj: www.rybarnypraha.cz

FRESH hlásí účast na festivalu! JAKOŽE, COŽE?!

Jakože cože ?!Říkáte si, že ryby a čokoláda k sobě vůbec nepatří? Rybárny Praha si to nemyslí. Pokud rádi poznáváte nové věci, zažíváte překvapení a ochutnáváte neobvyklé kombinace jídel, máme pro vás novinku. Zkuste s námi otestovat vlastní chuťové pohárky na historicky prvním ročníku food festivalu Jakože,cože?!, kde vás čekají spousty neobvyklých chuťových kombinací.

Ve dnech 4.–5. října 2014 na vás čekají workshopy, například s mistrem molekulární kuchyně Petrem Koukolíčkem, nebo škola vaření Chef Parade, experimentální menu vyhlášených restaurací Saké, Dish, Secret of Raw, Oblaca, Snails daya jiné. Na festivalu budete moci také ochutnat novinku v oblasti sladkých dobrot, čokolády Milka LU a Milka TUC v netradičním kabátě a mnoho dalšího.Všechny kulinářské divy po celý víkend najdete na náměstíčku Piazza Domino na Andělu od 11.00–20.00.

Viděli jste někdy, jak vypadá a chutná štrúdl nebo drink v jiném skupenství? Ne? Tak to musíte dorazit.

Těšíme se na vás a neobvyklým chutím zdar!

VSTUP NA FESTIVAL JE ZDARMA

Více na FB food festivalu Jakože,cože?!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama