Suroviny
- ostružiny
- maliny
- Jahody
- borůvky
- Zakysaná smetana
- cukr moučka
- Máslo
- Olej
Na těsto
- Mouka 250 g
- Mléko 300 ml
- droždí 25 g
- Cukr 20 g
- Citronová kůra
- Sůl 1 špetka
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Postup přípravy
- Těsto zpracujte a nechte pod utěrkou asi hodinu kynout. Rozpálenou pánev potřete olejem a nechte na ní rozpustit kousek másla. Pak pomocí naběračky přilijte těsto a lívance pečte z obou stran.
- Hotové lívance pocukrujte a poklaďte čerstvým ovocem. Na závěr přidejte lžičku zakysané smetany.