návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Karamelová drobenka s podzimním ovocem

4 porce
do 30 minut
Karamelová drobenka s podzimním ovocem
Karamelová drobenka s podzimním ovocem Autor: archiv Lotus Biscoff
Voňavé pečené ovoce získá vynikajicí chuť díky karamelové drobence z másla a sušenek. Tento horký dezert můžete servírovat i s trochou vanilkové zmrzliny.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Předehřejte troubu na 200°C.
  2. Rozdrobte sušenky Lotus Biscoff. Rozpusťte máslo a smíchejte ho s rozdrcenými sušenkami.
  3. Oloupejte jablka a hrušky, vyjměte jádřince a nakrájejte ovoce na 2 cm kousky. Vložte ovoce do vymazané pečící nádoby. Posypte ho oříšky a nakonec drobenkou.
  4. Pečte v troubě 10 minut. Dezert může být podávaný horký i studený.
Reklama

Karamelová drobenka s podzimním ovocem  Foto:

Karamelová drobenka s podzimním ovocem, foto: archiv Lotus Biscoff

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Přečtěte si také