Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Jahody s jogurtovým moussem a dvojím balzamikem

2 porce
do 30 minut
Jahody s jogurtovým moussem a dvojím balzamikem
Jahody s jogurtovým moussem a dvojím balzamikem Autor: archiv Kalamáta Papadimitriou
Sezona jahod začíná a my pro vás máme recept na bleskový lehký dezert, kterým určitě potěšíte všechny strávníky. Jogurtová pěna s jahodami získá díky ochuceným balzamikovým krémům nečekaný nový rozměr.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Jahody rozpůlíme, posypeme dvěma lžícemi vanilkového cukru a zakapeme světlým balzamikovým krémem s pomerančem a citronem a dáme na 30 minut do lednice.
  2. V jedné misce našleháme smetanu s tmavým balzamikovým krémem s příchutí fíků, citronovou kůrou a lžící vanilkového cukru. V druhé misce vyšleháme smetanu do pevné šlehačky.
  3. Ochucený jogurt a šlehačku spojíme, dáme na talíř a navrch naklademe připravené jahody. Vše ještě zakápneme tmavým balzamikovým krémem s příchutí fíků a posypeme trochou moučkového cukru.
Reklama

Při přípravě postupujte podle video receptu:

Jahody s jogurtovým moussem a dvojím balzamikem  Foto: archiv Kalamáta Papadimitriou

Jahody s jogurtovým moussem a dvojím balzamikem , Foto: archiv Kalamáta Papadimitriou

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama