návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Hovězí steak yamato na zeleném pepři

4 porce
do 30 minut
Hovězí steak yamato na zeleném pepři
Spouštím video za 5s.
Když se řekne grilování, každý si jistě jako první představí pořádnou flákotu masa. A právě takovou lahůdku si můžete připravit spolu se Zdeňkem Pohlreichem. A navíc vám ukáže, jak připravit naprosto dokonalou omáčku k masu.
Reklama

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. Steak z obou stran posypejte zeleným pepřem a solí a dejte péct do rozehřátého grilu. Mezitím si připravte omáčku: smíchejte sójovou omáčku, japonské rýžové víno a zelený pepř v nálevu. Hotovou omáčku dejte na gril k masu a nechte povařit. Potom do ní přidejte kousek másla.
  2. Středně propečený steak vyndejte z grilu a nechte chvíli odležet. Pak maso nakrájejte, nandejte na talíř a polijte omáčkou.
Reklama

Hovězí steak yamato na zeleném pepři Foto:

Hovězí steak yamato na zeleném pepři Foto:

Hovězí steak yamato na zeleném pepři, foto: archiv Prima

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama