Francouzský toust z vánočky
Zdroj: Miluji svůj život
Francouzský toust z vánočky
Zdroj:
Miluji svůj život
Následující recept je naprosto ideální, když máte doma starší croissanty, tousťák nebo vánočku. Mango dává celé snídani úplně jiný rozměr a javorový sirup skvělý šmrnc.
Postup přípravy
-
V hrníčku rozkvedlejte vajíčka, poté k nim přilijte mléko a vanilkový extrakt a opět prokvedlejte.
-
Vaječnomléčnou směs nalijte do větší zapékací mísy.
-
Plátky vánočky dejte do mísy na delší chvilku, aby dostatečně nasály vaječnomléčnou směs.
-
Rozehřejte nepřilnavou pánev na vyšší střední stupeň, můžete na ní rozpustit 2 plátky másla a na něj poklaďte nasáklé kousky vánočky.
-
Až bude z jedné strany vánočka zlatavá, otočte ji a opékejte z druhé strany.
-
Mango mezitím oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky.
-
Plátky vánočky poskládejte za sebe na talíř, poklaďte na ně mango a zakápněte medem. Ihned podávejte.
Francouzský toust z vánočky 2
Zdroj: Miluji svůj život
Francouzský toust z vánočky 2
Zdroj:
Miluji svůj život