reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Ceviche z čerstvé ryby a krevet
Autor: Vlado Kníž Ceviche z čerstvé ryby a krevet

Ceviche z čerstvé ryby a krevet

Hodnoceno: 0x
Ceviche je pokrm z ryb, které se připraví pouze tím, že se naloží syrové do marinády. Tento recept pochází z Jižní Ameriky a rozhodně stojí za vyzkoušení.
do 1 hodiny
4 porce

reklama

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

reklama

Postup

  1. Nejdříve si připravte marinádu: do misky vymačkejte šťávu z citronů a limet a vmíchejte nakrájenou chilli papričku.
  2. Krevety očistěte, nařízněte a orestujte na kapce olivového oleje. Osolte.
  3. Rybu nakrájejte na kostičky, vložte do marinády, osolte, přidejte červenou cibuli nakrájenou na kolečka a orestované krevety.
  4. Avokádo rozpulte, vydlabejte lžící, nakrájejte na kostičky a přidejte do misky. Na závěr vmíchejte nasekaný koriandr a podávejte.

Ceviche z čerstvé ryby a krevet Foto:

Ceviche z čerstvé ryby a krevet Foto: Ceviche z čerstvé ryby a krevet, Foto: Vlado Kníž

reklama

reklama