Červené pražmičky po indicku
Zdroj: Johana Pošová
Červené pražmičky po indicku
Zdroj:
Johana Pošová
Postup přípravy
-
Na marinádu promíchejte jogurt, olej, garam masalu, zázvor, koriandr, kurkumu, česnek, citronovou šťávu, šťávu a kůru z limety, kokos, trochu soli a pepře. Vzniklou směs dejte asi na 4 hodiny do ledničky, aby se dobře rozležela. Pak do kůže ryb udělejte několik zářezů a důkladně do nich vetřete marinádu, zbylou potřete kůži.
-
Troubu předehřejte na 160 °C. Plech potřete olejem, rozložte na něj plátky citronu a limety, na ně položte připravené ryby a pečte je 35 až 40 minut. Ryby by se měly spíš dusit a jejich kůže by neměla být vysušená.
Červené pražmičky po indicku
Zdroj: Johana Pošová
Červené pražmičky po indicku
Zdroj:
Johana Pošová