návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Červené pražmičky po indicku

4 porce
do 1 hodiny
Červené pražmičky po indicku
Autor: Johana Pošová Červené pražmičky po indicku
Křehké a šťavnaté rybky v exotické úpravě. To je opravdová lahůdka, přitom s minimem námahy!
Reklama
Reklama

Postup

  1. Na marinádu promíchejte jogurt, olej, garam masalu, zázvor, koriandr, kurkumu, česnek, citronovou šťávu, šťávu a kůru z limety, kokos, trochu soli a pepře. Vzniklou směs dejte asi na 4 hodiny do ledničky, aby se dobře rozležela. Pak do kůže ryb udělejte několik zářezů a důkladně do nich vetřete marinádu, zbylou potřete kůži.
  2. Troubu předehřejte na 160 °C. Plech potřete olejem, rozložte na něj plátky citronu a limety, na ně položte připravené ryby a pečte je 35 až 40 minut. Ryby by se měly spíš dusit a jejich kůže by neměla být vysušená.
Reklama
Červené pražmičky po indicku
Autor: Johana Pošová Červené pražmičky po indicku
Související témata: mořské ryby , Hlavní jídla , Indická kuchyně
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama