1
- kuřecí maso 1 ks
- broskev 2 ks
2
- červená mletá paprika 1 lžička
1
- olej 1 lžíce
- grilovací koření 1 lžička
- máslo 2 ks
- šťáva z pánvičky 2 lžíce
- voda 2 lžíce
Postup přípravy
- Kuřecí maso si umyjeme, odstraníme blanky a nakrojíme kapsu. Osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením a naplníme scezenými půlkami broskví a sýrem, zavřeme párátkem. Na pánvičce na oleji zprudka opečeme maso z obou stran. Poté porce vyskládáme na plech, kde máme nachystané kousky másla s troškou grilovacího koření, zalejeme šťávou z pánvičky, podlijeme vodou a dáme péct asi na 190°C do trouby.
- Americké brambory: Brambory umyjeme a nakrájíme na větší kousky nebo čtvrtky, rozprostřeme na plech, osolíme, posypeme troškou grilovacího kořeni a červenou mletou paprikou. Zakápneme trochou oleje a pečeme do zlatova na 180 - 190°C.