Suroviny
- želatina 1 balíček
- moučkový cukr 2 lžíce
- rumové aroma
- sušenka 1 balení
- máslo 1/3
- tvaroh 1
- mascarpone 1
- bílá čokoláda 1
- hořká čokoláda 1
- vanilkový cukr 1 balíček
Postup přípravy
- Sušenky rozdrtíme najemno, přidáme rozpuštěné máslo, promícháme a hotovou směs dáme na dno formiček, které dáme se směsí vychladit do ledničky.
- Tvaroh s mascarpone, moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem vyšleháme mixérem, přidáme rozpuštěnou bílou čokoládu, pár kapek mandlového aroma a nakonec přimícháme želatinu udělanou podle návodu na obalu. Hotový krém navrstvíme do formiček, ve kterých máme vychladlý korpus ze sušenek, uhladíme a dáme znovu chladit.
- Rozehřejeme si hořkou čokoládu, přidáme pár kapek rumového aroma, promícháme a nalijeme dezert ve formičkách (nebo mimo formičky) a dáme znovu vychladit.