Domácí bagetka
Avokádová pomazánka
Paštika
- kachní játra
- cibule
- tymián
- máslo
- smetana
- citrony
- portské víno
- brusinky
- sůl
- pepř
Postup
Domácí bagetka
- Vše uhněteme a necháme vykynout.
- Pečeme na 200 °C 15 minut.
Avokádová pomazánka
- Avokádo rozpůlíme, vyndáme pecku a vydlabeme vnitřek. Přidáme tavený sýr, dochutíme citronem, osolíme a opepříme.
- Hotovou pomazánku mažeme na bagetku osmahnutou v toustovači.
Paštika
- Játra osmahneme na pánvi tak, aby nebyla krvavá, přidáme portské víno a flambujeme.
- Přidáme osmaženou cibulku, ostatní ingredience a rozmixujeme. Necháme vychladnout. Podáváme s brusinkami.
Autor receptu: Petra Vilímková
Všechny recepty najdete také v aplikaci Prima Zone v sekci Prostřeno! A to dříve než na webu!