2 Prostřeno! Prostřeno: Bílá treska na portské vinné omáčce podávaná s grilovanou zeleninou na citrusové peřince
Maso Pomalu tažený hovězí brisket s omáčkou z portského vína a restované houby s kadeřávkem podle Lukáše Soukupa z restaurace Brambory
Vegetariánské Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží
Sladké Zmrzlinový dort z kokosového mléka s kakaovými sušenkami a třešněmi – geniální dezert pro horké letní dny
Polévky Těhotnej kuchař: Vaječný svítek – elegantní vložka do polévky připravená v horkovzdušné fritéze
Sladké Zmrzlinový dort z kokosového mléka s kakaovými sušenkami a třešněmi – geniální dezert pro horké letní dny
Polévky Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku
Vegetariánské Pikantní mexický kotlík s fazolemi – rychlé bezmasé jídlo plné bílkovin podávejte s rýží