Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Pomazánka z červené řepy

4 porce
do 10 minut
Pomazánka z červené řepy
Pomazánka z červené řepy Autor: Chléb v hlavní roli
Díky téhle pomazánce i moje děti uznaly, že na té řepě, nad kterou se ve školní jídelně ušklíbají (a upřímně, jako malá jsem se ušklíbala i já), může něco být. Zkuste to také, uvidíte, že dáte řepě další šanci – pokud jste si ji nezamilovali už dávno.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Z červené řepy slijte nálev a nastrouhejte ji nahrubo, přidejte strouhaný křen, lučinu, sůl a pepř. Vše důkladně promíchejte.
  2. Pomazánku podávejte ozdobenou řeřichou nebo klíčky z červené řepy.
Reklama

Pomazánka z červené řepy  Foto: Chléb v hlavní roli

Pomazánka z červené řepy. Foto: Chléb v hlavní roli

Chléb v hlavní roli

Chléb v hlavní roli, Foto: Tato kuchařka vám dokáže, že i z „obyčejného“ chleba můžete vytvořit nápaditá a chutná jídla, kterými rodinu u večerního stolu ohromíte. „Chleba s něčím k večeři“ je pro mnoho zaměstnaných žen způsob, jak připravit všední večeři pro rodinu rychle a bez velké námahy.

Autorka Milena Volfová poradí, jak upéct chleba, houstičky a další druhy pečiva, ale také ukáže spoustu dalších variací – plněné chleby, chléb na sladko apod. Máte-li křupavý, ještě teplý a voňavý chléb, je snadné proměnit jej v pochoutku, stačí jen pár čerstvých surovin…

A napadlo by vás, že i koupený nebo včera upečený chléb můžete použít jako výchozí surovinu pro přípravu koláčů, cheesecaků a dalších lahůdek?

Knihu vydalo nakladatelství Smart Press a koupíte ji u dobrých knihkupců za 299 Kč.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama