Postup přípravy
Vše smícháme, nalijeme na vymazaný a pomoučený plech a pečeme asi 15 minut.
Višňová omáčka
Ingredience: 1 višňový kompotvanilkový cukrskořice celá2 hřebíčkySolamyl
postup:
Oddělíme trochu šťávy, do které přidáme Solamyl, a tuto směs vlijeme do zbylého kompotu uvařeného se skořicí, hřebíčkem a vanilkovým cukrem.
Tvarohový krém
Ingredience: 2 kostky tvarohu100 g mletého cukruzakysaná smetana100 g másla
postup:
Rozšleháme tvaroh s mletým cukrem a máslem a přidáme zakysanou smetanu. Na vychlazený piškot navrstvíme krém a posypeme skořicí. Necháme vychladit. Při podávání přelijeme višňovou omáčkou.
Dezert
Piškot s tvarohovým krémem a višňovou omáčkou
Piškot
Ingredience:
- 2 hrnky polohrubé mouky
- 1 hrnek mletého cukru
- ½ prášku do pečiva
- 1 hrnek mléka
- ½ hrnku oleje
- 1–2 vejce
- sůl