Natálie Stejskalová pracovala s Karlem Gottem

Italská rolka - Prostřeno! S29 (99)

Natálie (32) vystudovala Taneční centrum Praha – taneční konzervatoř, kde získala titul diplomovaný specialista. Dále pokračovala ve studiu na HAMU – Hudební akademie múzických umění, kde získala titul magistra umění v oboru pedagogika tance.

Je herečka, tanečnice, choreografka, lektorka tance, modelka, influencerka a věnuje se zpěvu a moderování. Natálie má na kontě úspěchy v modelingu. V roce 2016 vyhrála světovou soutěž krásy a talentu Miss Supertalent of the World v Jižní Koreji, v Soulu, kam byla vyslána jako reprezentantka České republiky, když získala titul Supermiss Talent. Natálie tančila na evropském a australském turné s americkým raperem a hip-hop superstar Kanye Westem. Zanedlouho po navrátu dostala nabídku na česko-slovenské turné se zlatým slavíkem Karlem Gottem.

Spolupracovala také s uměleckým režisérem Yemim A.D. a stala se tanečnicí a choreografkou v jeho skupině JAD Dance Company. Má přítele. Nabídka účastnit se pořadu přišla podruhé, což bere jako znamení. Výhru by věnovala na charitu, případně by pomohla jednotlivci. Vybrala si toto menu z důvodu, že ráda cestuje, a tak chtěla, aby menu otisklo její osobnost, životní styl a třeba místa, která má ráda. K mezinárodní kuchyni má blízko. Jako zábava bude choreografie.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Mezi její koníčky patří cestování. Ráda lyžuje a jezdí na snowboardu. Jezdí na kole a hraje tenis. Baví ji turistika. Zajímá se o výtvarné umění a zpěv. Volný čas věnuje své rotvajlerce.

Charakter: Sama o sobě tvrdí, že je společenská, cílevědomá, optimistická a přirozená. Má ráda dobrodružství a miluje cestování. Dále je upřímná, netrpělivá, zodpovědná a empatická.

Proč se přihlásila: Nabídku přijala, protože už přišla podruhé – bere to jako znamení, že do toho má jít. S natáčením má zkušenosti z mnoha pořadů.

Co od soutěže očekává: Těší se na nové a zajímavé zkušenosti a ráda by případnou výhrou pomohla někomu, kdo to potřebuje.

Co by udělala s výhrou: Část výhry by věnovala na charitu – jednu neziskovou organizaci – a část by darovala rodičům.

Vztah k vaření: K vaření má kladný vztah a baví ji objevovat tajemství různých chutí.

Zajímavá historka z vaření: Jednou, když vařila a připravené jídlo odložila na odkládací stolek, než ho odnese na stůl, tak si odskočila pro pití. Když se vrátila, tak zjistila, že jídlo je na talířích rozjedené a vzápětí jí došlo, že se do něj pustila jejich rotvajlerka.

Co nejraději vaří: Ráda vaří ze sezóních surovin.

Co jí: Má ráda v podstatě vše – všechno kvalitní jídlo.

Co nejí, co by nikdy neochutnala: Nepreferuje úplně hořké pokrmy.

Nejoblíbenější jídlo: Ráda ochutnává různé chutě a zajímavé kombinace – sladké, slané, kyselé. Z kuchyní preferuje italskou a fusion asijskou kuchyni.

Alergie: Nemá žádné alergie.

Co u stolu nesnáší: Při stolování jí vadí, když někdo nemá slušné vychování a neumí se u stolu chovat.

Motto: V životě se řídí motty: „Kdy, když ne teď?“ a „Žít a užívat si naplno tady a teď.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty