Miroslav Bárta

Miroslav vystudoval Vyšší odbornou školu oděvního návrhářství a Střední průmyslovou školu oděvní v Holešovicích. Je oděvní výtvarník a návrhář.

Je singl – jeho život je zábavný, plný dobrých přátel a hezkých zážitků. Někdy se s osudem pere, ale to je život, který vždy ukáže cestu, kudy kam. Miluje své synovce, rodinu, a především čas, který věnuje charitě a své práci. Volno prakticky nezná. Nabídku vařit před kamerami přijal, protože mu to připadá zajímavé. Pokud by vyhrál, tak by peníze věnoval na dva nadační fondy – NF Báry Nesvadbové a BeCharity a NF Olgy Menzelové – NF Jiřího Menzela. Jako zábavu budou hosté navrhovat panenky, které pak ušije. Po natáčení je chce dát do charitativní dražby. K tomu bude ochutnávka Prosecca. Proč si vybral toto menu? Protože některé chody zná a umí uvařit a ty ostatní se doučí. Menu mu takhle sestavené přišlo zajímavé.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Má rád zahradu, hudbu a nejvíc času věnuje charitě a své práci.

Charakter:
Sám o sobě tvrdí, že je aktviní člověk, který miluje svoji práci, rodinu a přátele. Rád poznává nové lidi, nebojí se výzev a rád si určuje cíle. Je oddaný svému oboru, má rád kvalitu, nesnáší lež a přetvářku a myslí si, že má dobré srdce. Rád pomáhá těm, co to potřebují. Charita je jeho druhý domov.

Proč se přihlásil:
Nabídku přijal, protože mu to přijde zajímavé.

Co od soutěže očekává:
Těší se především na legraci, na nové lidi, které potká a dobrou zábavu.

Co by udělal s výhrou:
Pokud by vyhrál, tak by peníze věnoval na dva nadační fondy – NF Báry Nesvadbové a BeCharity a NF Olgy Menzelové – NF Jiřího Menzela.

Vztah k vaření:
Není profesionál, ale vaří rád pro své přátele.

Zajímavá historka z vaření:
Na žádnou příhodu z vaření si nevzpomíná.

Co nejraději vaří:
Rád připravuje jídla na grilu. Baví ho přílohy a lehčí jídla, která nepotřebují přesný recept. Nesnáší váhu a dělá vše dle chuti.

Co jí:
Má rád téměř vše.

Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Nejí červenou řepu a jí jen minimum ryb. Nikdy by nesnědl moučného červa, hada, žábu a další havěť.

Nejoblíbenější jídlo:
Mezi jeho oblíbená jídla patří rizoto s hříbky a kuřecím masem.

Alergie:
Má alergii na velké množství oříšků.

Co u stolu nesnáší:
Vadí mu nevhodný nebo žádný parfém na osobě, která sedí vedle – především pokud je horko.

Motto:
V životě se řídí mottem: „Jen cesta ti dá cíl.“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty