Julian Záhorovský nerad zkouší nová jídla

Julian (38) vystudoval vysokou školu – magisterské studium v oboru komunikace a PR. Pracuje jako specialista komunikace a dále je zpěvákem a skladatelem.

Je šťastně zadaný. Vede veselý, klidný život a doufá, že to tak zůstane. Nabídku přijal, protože je to pro něj výzva. Nikomu nikdy nevařil a tohle vše bere jako příležitost se něco naučit. Je pro každou srandu. Očekává, že se mu doma přestanou smát, když bude v kuchyni.  Pokud by vyhrál, tak by peníze věnoval na dobročinné účely. Jako zábava bude vytvoření 360° fotky nebo videa a možná hra na kytaru. Celý večer ladí do devadesátých let a všichni zavzpomínají společně na mladá léta.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy:
Ve volném čase se věnuje hudbě. Rád jezdí na snowboardu a na in-line bruslích. Miluje výlety, nejvíc na Sněžku, kde je i několikrát za rok.

Charakter:
Sám o sobě tvrdí, že je pohodář a provokatér. Má rád hlavně klid, ten je dle něj k nezaplacení.

Proč se přihlásil:
Nabídku přijal, protože je to pro něj výzva. Nikomu nikdy nevařil a tohle bere jako příležitost se něco naučit. Je pro každou srandu.

Co od soutěže očekává:
Očekává, že se mu doma přestanou smát, když je v kuchyni.

Co by udělal s výhrou:  
Pokud by vyhrál, tak by peníze věnoval na dobročinné účely.

Vztah k vaření:  
Rád se dívá, když někdo vaří a umí to, ale on sám se doposud bál a k plotně si nestoupl. To se nyní, jak doufá, změní.

Zajímavá historka z vaření:
Žádnou příhodu nemá.

Co nejraději vaří:
Nejraději připravuje těstoviny s kakaem.

Co jí:
Nejraději má hovězí steaky, ale jako každý si hlídá svoji linii a zařadil do svého jídelníčku hlavně rýži.

Co nejí, co by nikdy neochutnal:
Moc nemusí asijskou kuchyni. Nerad zkouší nové věci.

Nejoblíbenější jídlo:
Nejraději má krvavý steak.

Alergie:
Žádnou alergii na potraviny nemá.

Co u stolu nesnáší: 
Při stolování mu vadí mlaskání, srkání, ale jinak je mu to celkem jedno.

Motto:  
V životě se řídí mottem: „Musí být p*de…“

Soutěžní menu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty