Eliška Čuntová se chtěla přihlásit od dětství

Eliška (20) studovala na SOŠ veterinární v Kroměříži. Nyní studuje na Veterinární univerzitě v Brně.

Eliška má úžasné rodiče, kteří jsou pro ni vzor. Má i mladší a starší sestru – na obě dvě se může vždy spolehnout a společně se ve všem podporují. Má skvělé babičky a dědečky a díky nim i krásné vzpomínky na dětství. Přihlásila se sama, protože o tom už od dětství mluvila. Pokud by vyhrála, tak by pozvala rodinu a přátele na něco dobrého. Zbytek by investovala do studia a jezdeckého vybavení. Zatím se nad výhrou moc nezamýšlela. Hosté se budou bavit kvízem o koních. Toto menu si vybrala, protože by ho s trochou štěstí měla stihnout v daném čase. Některé chody jsou i náročnější na techniku. Vše je stará dobrá klasika.

VSTOUPIT DO DISKUZE

Koníčky, zájmy: Její největší vášní jsou koně, jezdectví, zvířata a celkově farmaření. Ve volných dnech jezdí pomáhat a čistit si hlavu na malou rodinnou farmu.

Dále ji baví práce s dětmi – dělá instruktorku na dětských jezdeckých táborech.

Má ráda také malbu, kresbu, fotografování, posilování a studium.

Charakter: Sama o sobě tvrdí, že je energická, spontánní a naivní holka, která se ráda směje. Byla vždy flegmatik, ale poslední dobou má při nedostatku kofeinu cholerické výbuchy.

Je vcelku extrémista a do všeho se snaží jít naplno. Je tvrdohlavá a samotářská. Ostravsky humor a mluva k ní patří.

Dále je ambiciózní, pracovitá a je se schopná pro ostatní rozdat. Snaží se být empatická a chápat pocity ostatních.

Proč se přihlásila: Přihlásila se sama, protože o tom od dětství mluvila.

Co od soutěže očekává: Těší se na nové zážitky.

Co by udělala s výhrou: Pokud by vyhrála, tak by pozvala rodinu a přátele na něco dobrého. Zbytek by investovala do studia a jezdeckého vybavení. Zatím se nad výhrou moc nezamýšlela.

Vztah k vaření: V kuchyni ráda experimentuje.

Zajímavá historka z vaření: Jednou ohřívala polévku a chytly jí vlasy.

Co nejraději vaří: Ráda připravuje ovesnou kaši.

Co jí: Má ráda vše kromě vnitřností.

Co nejí, co by nikdy neochutnala: Nejí vnitřnosti, ale zvládla by ochutnat asi vše.

Nejoblíbenější jídlo: Mezi její oblíbená jídla patří brynzové halušky.

Alergie: Žádnou alergií netrpí.

Co u stolu nesnáší:  Při stolování jí vadí mlaskání.

Motto:  V životě se řídí mottem: „Pod tlakem vznikají diamanty.“

Soutěžní menu:

Sledujte exkluzivně druhý díl Česko na grilu:

Autor článku

Petra Jaroševská

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů


Přečtěte si také

Recepty