Suroviny
- ovoce (čerstvé) 2 hrsti
- ovesné vločky (jemné) 100 g
- kukuřičný sirup 4 lžíce
- kakao (nebo mletá skořice)
- olivový olej
Základem kaše jsou vždy jemné ovesné vločky, které máte, na rozdíl od těch klasických, hotové během chviličky. Není třeba je předem namáčet ani jinak předchystávat.
Článek
Dejte si k snídani kaši! Máme pro vás recepty na celý týden
Pokud máte rádi sladké snídaně, je pro vás varianta cereální kaše doplněné o ovoce nebo oříšky ideální volbou. Přináší nejen dostatek energie, ale i výtečné chuti a dá se...
Postup přípravy
- Ovoce omyjte, vločky zalijte vroucí vodou. Přilévejte ji tak, aby vznikla polotekutá hmota. Přisypávat vločky do vody je riskantní, hrozí, že výsledek bude příliš řídký.
- Do kaše přidejte kukuřičný sirup, promíchejte a nechte tři minuty stát. Přidejte ovoce, znovu promíchejte, a pokud máte chuť, posypte trochou kakaa a skořice nebo zakápněte olivovým olejem.